(Δεν έχετε την εξουσιοδότηση να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.)

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eleni555-222, 13/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eleni555-222

eleni555-222 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Με συγχωρείτε αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε στην ερώτηση μου για ποιο λόγο δεν μπορώ πλέον να γράψω στο θέμα Μέτρα ως το 20 και κάτω κάτω μου γράφει αυτό που σας έχω γράψει στον τιτλο.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Οπως λέει και η ειδοποίηση , σου έχει αφαιρεθεί η άδεια να γράφεις σε αυτό το θέμα.
    Νομίζω ένας λογαριασμός σου είναι αρκετός για να συμμετέχεις σε εκείνο το θέμα. Δεν χρειάζεσαι και δεύτερο λογαριασμό. Σωστα; ;)

3. eleni555-222

Αα οκ... με συγχωρείτε απλά δεν θεώρησα ότι ήταν κακό. Αλλά γιατί δεν κάνει να έχω και τους δυο λογαριασμούς και να συμμετέχω στις συζητησεις του φορουμ;;

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θεωρώ ανώριμο και άσκοπο να γράφεις με πάνω απο έναν λογαριασμό στο forum

Μήπως ο ένας λογαριασμός θα έχει διαφορετική άποψη απο τον άλλο ωστε να πρέπει να εκφραστείς απο 2 λογαριασμούς;

5. eleni555-222

Οκ ναι έχεις δίκιο... σ ευχαριστώ για την απάντηση και με συγχωρείς...

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.