Δεν έλαβα φιορίνια

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by *TZOULIOS*, Feb 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Καλησπέρα σας! Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο για να αγοράσω τα 90 φιορίνια με 3,69 ευρώ μέσω τηλεφώνου και είδα ότι είναι 3,69 ευρώ ανά λεπτό και σε κάθε λεπτό παίρνεις 90 φιορίνια.Πήρα τηλέφωνο άκουγα διάφορα και μετά άκουσα να λέει αυτό το ρομπότ που μιλούσε ότι με κάθε δευτερόλεπτο που μένεις στην γραμμή σου αυξάνουμε... μετά δεν άκουσα τι λέει γιατί το έκλεισα γρήγορα επειδή τρόμαξα που είπε αυτό με το δευτερόλεπτο, νομίζοντας ότι θα χρεωθώ πολύ.Το έκλεισα σε αυτό το σημείο αλλά δεν έλαβα φιορίνια. Χρεώθηκα νομίζω για όταν πήρα την κλήση μία γυναικεία φωνή μου είπε ότι το λεπτό χρεώνεται με 3,69 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Η χρέωση ολοκληρώνεται όταν πληκτρολογήσεις το ειδικό ID που βρίσκεται στην καρτέλα πληρωμών.
    Αν έκλεισες το τηλέφωνο νωρίτερα, δεν χρεώθηκες και επίσης δεν θα λάβεις κανένα φιορίνι.

3. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Σίγουρα όμως δεν χρεώθηκα; Γιατί αν πάρω και ξαναχρεωθώ θα είναι πολλά τα χρήματα.Και επίσης πότε πατάω το ID;Με την απάντηση κλείστε και το θέμα.

edit: έκανα την αγορά και πιστώθηκαν 105 αντί 90, θα χρεωθώ παραπάνω. Τα ερωτήματα από πάνω ισχύουν

Last edited: Feb 21, 2015
  4. -Snorkel-

Χρεώθηκες 105 Φιορίνια γιατί παρέμεινες πάνω από 1 λεπτό στην γραμμή.
    Επίσης τα ερώτημα σου δεν ισχύουν εφόσον έλαβες τις απαντήσεις σου στην κλήση. ;)
    Γνωρίζεις πλέον πότε πρέπει να πληκτρολογήσεις το ID σου και όπως σου είπα και πρίν, εφόσον δεν πληκτρολόγησες το ID σου, ΔΕΝ χρεώθηκες.

Υπάρχει άλλη σχετική ερώτηση;

5. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Αν παρέμεινα πάνω από ένα λεπτό δηλαδή μπήκα και στο δεύτερο λεπτό αλλά δεν το ολοκλήρωσα θα το χρεωθώ όλο το δεύτερο ή μόνο τα δευτερόλεπτα που έμεινα;

6. -Snorkel-

Η χρέωση γίνεται ανα δευτερόλεπτο και όχι ανα λεπτό.

7. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

3,69 το δευτερόλεπτο; o_O>:(

8. -Snorkel-

Νομίζω το λέει ξεκάθαρα στην καρτέλα πληρωμών.... ;)

"Οι κλήσεις κοστίζουν 3,69 € ανά λεπτό.
    "

9. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Το διάβασα αλλά μετά μου είπατε ότι χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο και όχι ανά λεπτό.Οπότε εντάξει τώρα κατάλαβα.Μπορεί να κλείσει. Καλό βράδυ.

10. -Snorkel-

καλό βράδυ.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.