Δεντροπαραλήρημα 41 - Πρόβλημα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την marygreece, 24/8/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. marygreece

marygreece Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα,

Χτές συμμετείχα στο δρώμενο και κέρδισα 2 δέντρα.Αργότερα έπαιξα ξανά και κέρδισα ένα δέντρο.'Ομως δεν υπήρχε στα υπάρχοντα μου.Θεώρησα ότι κόλλησε το παιχνίδι και έκανα ανανέωση αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Κάνω μια προσπάθεια ξανά και κερδίζω 2 δέντρα και πάλι συνέβη το ίδιο. Σήμερα μπαίνω να δω μήπως υπήρχε κάποια αλλαγή αλλά τίποτα.Στο δια τάυτα έχασα και 10 φιορίνια.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παίχτης το θέμα αυτό?
    Και αν ναι υπάρχει κάποια λύση??

Ευχαριστώ πολύ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στο δια τάυτα δεν έχασες τίποτα.

Για να παίξεις στο δρώμενο δίνεις 5 φιορίνια κάθε φορά.

Αν δεν έχεις καταλάβει τι κέρδισες μπορείς να ρωτήσεις. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Αν μου δώσεις το ID σου θα σου πω τι κέρδισες και που μπορείς να το βρείς.

Τελευταία επεξεργασία: 24/8/24
  3. marygreece

marygreece Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα,

Εφόσον προσπάθησα 2 ακόμα φορές,έδωσα για κάθε μου προσπάθεια από 5 φιορίνια. Σύνολο 10 φιορίνια.
    Επίσης, φυσικά έχω καταλάβει τον τρόπο του παιχνιδιού και το που πιστώνονται τα δώρα, αφού η 1η μου προσπάθεια... από τις επόμενες 2 που αναφέρω... ήταν επιτυχής με το δώρο μου να βρίσκεται και να βγάζει καρπούς στην κανονική φάρμα.

Κρατόντας λοιπόν την φράση σας "που μπορείς να το βρείς", αντιλήφθηκα ότι πιθανόν να βρίσκονται τα δέντρα στα υπάρχοντα του Bahamarama και πράγματι αυτό συνέβη.

Σας ευχαριστώ.
    Καλό βράδυ.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλό βράδυ και για εσένα.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.