Feedback Δεντροπαραλήρημα 2

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 2/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

Σε ευχαριστω Βαγγελη :) η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα στα ματια μου !!!!!Απο τις λιγες φορες που με τοσα λιγα φιορινια πετυχα 2 στα 2 !! ....ευχομαι μεχρι το τελος του ιβεντ ολοι να εχετε καποια καλα αποτελεσματα !!! Εγω μετα απο αυτα σταματησα ...δεν ζοριζω την τυχη μου προτιμω να μεινω με αυτα τα δυο :p

Τελευταία επεξεργασία: 3/6/16
    Αρέσει σε Gulit1, skareleni, monolith2 και 8 σε άλλους.
  2. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα!
    Επειδή στο "Δεντροπαραλήρημα 1" δεν είχα παίξει καθόλου, τώρα δοκίμασα αρκετές φορές την τύχη μου. Με δύο από τις τρεις αποστολές να εκκρεμούν στη Λαχαναγορά και πολλούς ομολάικους συναγρότες να χρειάζονται βοήθεια για να τελειώσουν τις δικές
    τους, όλα τα δέντρα και οι XL αναβαθμίσεις τους χρήσιμα και καλοδεχούμενα. Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσαν τα 2 Λαβούρνο και το 1
    Dragonsblood (μέχρι να βρεθεί πιο εύηχο όνομα) σε συνδιασμό με τις XXL αναβαθμίσεις των Πλουμέρια, Ταμαρίλλο και Λαγκσάτ
    (δωράκια από το ημερολόγιο), γιατί δεν τα είχα!!
    Καλή επιτυχία και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, psipsi1978 και 6 σε άλλους.
  3. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Δεντροπαραλήρησα και γω αλλά...τα καινούρια δέντρα δεν ήρθαν όπως και την προηγούμενη φορά. Γέμισα με δέντρα που είχα και δεν ξέρω τι να τα κάνω...

Αρέσει σε sofiapao76, skareleni, Louisa και 5 σε άλλους.
  4. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

μου κόστισαν περίπου 90 φιορίνια αλλά τα κατάφερα να πάρω από ένα λαβούρνο και ένα αίμα του δράκου. Το όνομα του δέντρου δεν με ενοχλεί καθόλου και δεν καταλαβαίνω γιατί να αλλαχθεί, ειδικά σε ένα παιχνίδι που κυκλοφορούν νεκροκεφαλές, ταφόπλακες , βελζεβουλοθάμνοι και δρακουλοντομάτες . Αν όμως το θεωρείται απαραίτητο προτείνω το "dracaena cinnabari " που είναι και η επιστημονική του ονομασία. ;)

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, skareleni και 7 σε άλλους.
  5. Louisa

Louisa Κόμης

-.- Από 20 δεντρύλια===> 1 λαβούρνο. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αρέσει στους sofiapao76, skareleni και jimixatz.
  6. powerranger91

powerranger91 Κόμης

διαφωνω.ελληνες ειμαστε κι επιθυμω οι εκαστοτε μεταφρασεις να αποδιδονται οσο γινεται πιο κοντα στα ελληνικα.δεν ειπε κανεις πως οι μεχρι τωρα μεταφρασεις και γενικοτερα ονομασιες στο παιχνιδι ειναι ο,τι καλυτερο,μα απο καποια στιγμη και μετα πρεπει κατι τετοια περιστατικα να αρχισουν να αποφευγονται.αυτο το αλογο haflinger με λατινικους χαρακτηρες εδω μου καθεται.>:(
    και καλο ειναι ο μεταφραστης να μαθει καλυτερη γραμματικη και συντακτικο,γιατι παιζουν και παιδια που μαθαινουν τα λαθη ως σωστα.αλλα αυτη ειναι μια συζητηση που προσωπικα με ποναει.

Αρέσει σε sofiapao76, Louisa, skareleni και 2 σε άλλους.
  7. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως ήδη ειπώθηκε, το δέντρο θα αλλάξει όνομα και δεν υπάρχει λόγος να εισερχόμαστε σε περαιτέρω άσκοπες και ανούσιες συζητήσεις από την στιγμή που το αίτημα της ελληνικής ομάδας έγινε δεχτό.

Οι λατινικοί χαρακτήρες δεν νομίζω να σε εμποδίζουν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αλλωστε και το Nickname σου είναι με λατινικούς χαρακτήρες.
    Αλλά ναι! Με πειράζει αφάνταστα όταν χρησιμοποιούμε λατινικούς χαρακτήρες σε για να βρίσουμε καμουφλαρισμένα και να μην το παραδεχόμαστε (χρήση @ για να καλύψουμε βωμολοχίες ή απαράδεχτα Nicknames με λατινικούς χαρακτήρες, υποτιμώντας την νοημοσύνη των συμπαικτών μας και της συντονιστικής ομάδας) ;)

Οσο αναφορά την ποιότητα των μεταφράσεων που σε "πονάει" υπάρχει ειδικό θέμα εδώ για να προτείνεις διορθώσεις.
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μεταφραστικά-και-ή-γλωσσικά-προβλήματα.15502
    Ουδέποτε όμως δεν έγραψες εκεί άρα δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενοχλεί.

Εν πάση περιπτώσει, η κουβεντούλα είναι για το δρώμενο δεντροπαραλήρημα και όχι για την ποιότητα των μεταφράσεων. Αν έχετε ενστάσεις για τις μεταφράσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ανάλογο θέμα.

Αρέσει στους sofiapao76 και katerina14450.
  8. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

ξόδεψα 200 φιορίνια , αλλά τα καινούρια δέντρα δεν μου έκαναν την τιμή να έρθουν. απογοήτευση!

Αρέσει σε skareleni, sofiapao76, jimixatz και 2 σε άλλους.
  9. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

και εγω ξοδεψα φιορινια και δεν ηρθε τιποτα απο τα καινουρια το επιπεδο μου ειναι 97 και μου ηρθαν τα ιδια και τα ιδια!!! δεν καταλαβαινω πως αλλοι κερδιζουν απο 2-3 καινουρια δεντρα σε ποιο μικρα επιπεδα και τα μεγαλα επιπεδα δεν κερδιζουν τιποτα.......εκτος και αν χαλασουν ενα σορο λεφτα!!!

10. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

εγω ξοδεψα 50 φιορινια ειδα τα χαλια και σταματησα φυσικα...

11. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

έλεος εχουμε μπουχτισει απο δεντρα και ολα με λεφτα. κάντε λίγο κράτη ρε παιδιά 100 αποστολές με δέντρα με λεφτά;; αν ειναι πειτε μας να ξέρουμε οτι αν δε δωσουμε λεφτα να φυγουμε απο το παιχνιδι. και φυσικα δεν προκειτε να ξοδεψω ουτε 1 σεντς για τα δεντρα όπως δεν ξοδεψα για τους σταυλους. μεγαλη κοροϊδια το θεωρω. οταν ερθουν και αν. δε θα σκασω. αλλα καποια στιγμη πρεπει να δωσετε και εσεις κανενα απο αυτα τα δεντρα σε καμια αποστολη

Αρέσει στους skareleni, sofiapao76 και μαρω69.
  12. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το event έχει τελειώσει και το θέμα κλείνει.
    Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.