Feedback Δεντροπαραλήρημα 2

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 2/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

"Δεντροπαραλήρημα 2"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων. Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Δεντροπαραλήρημα-2.17791/#post-116517
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Δεντροπαραλήρημα.17510/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους ath, jimixatz και zaxaroula80.
  2. powerranger91

powerranger91 Κόμης

κι αλλα νεα δεντρα εναντι φιορινιων.μπουχτισαμε!ακουει κανεις εκει στην εταιρεια;;;:eek::oops:
    η τριτη αποστολη με τα παλιοτερα δεντρα,οπως η λεμονια,ακρως ευχαριστη εκπληξη για μενα!δε δινει κατι σουπερ ουαου,αλλα μου αρεσει.:inlove:
    ακου ''μουρο αιματος δρακου''!χαθηκαν τα δεντρα;;;

Τελευταία επεξεργασία: 2/6/16
    Αρέσει σε hacker-3, ESABA, ioanna6929 και 26 σε άλλους.
  3. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!!βαρεθηκαμε τα καινουρια δεντρα!!!το εχουμε επισημάνει τοοοοοοοοοοσες φορες αλλα στου κουφου την πορτα.................ή θα βρωντας οσο θελεις ή θα την παρεις και θα φυγεις!!!

Αρέσει σε dimitra.s, fragesca, ioanna6929 και 18 σε άλλους.
  4. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Συμφωνώ απόλυτα, ως αναφορά τα νέα δένδρα. Είναι άλλο ένα event από τα μηνιαία των μυστηριωδών δενδρυλλίων, μεταμφιεσμένο!
    Όσο για το δένδρο αυτό υπάρχει. Η εικόνα είναι ολόιδια με το dragon tree, ενδημικό των Καναρίων, που αν κόψεις τους βλαστούς του, ρέει κόκκινος οπός, σαν αίμα. Εξ' ου και το όνομα. Εγώ βέβαια δε θα το έλεγα "αίμα του δράκου" αλλά δρακόδενδρο ή δρακοντιά...

Αρέσει σε xara2011, Gulit1, ioanna6929 και 16 σε άλλους.
  5. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

@Nantia123 με προλαβες, αυτο ακριβως ηθελα να πω κι εγω ;) ....δε ξερω αν αναφερεσαι στο ιδιο δεντρο, αλλα στα νησια σοκοτρα (στον ινδικο ωκεανοo_O) υπαρχει αυτο το δεντρο, και στα ελληνικα το ονομα του ειναι οντως αιμα του δρακου, αν και ειναι πιο γνωστο ως δεντρο του δρακου

Αρέσει σε Gulit1, ioanna6929, vagelis1968 και 8 σε άλλους.
  6. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ήμαρτον καλέ, πάλι νεα δέντρα, πάλι το χέρι βαθιά στην τσέπη.... Οι ονομασίες τους είναι όλα τα λεφτά... :p Βαρεθήκαμε κάθε λιγο και λιγάκι νεα δέντρα, νέοι στάβλοι.. Ουφφφφ μας κάνετε να μη θέλουμε να συμμετέχουμε πουθενά:mad:
    Η εταιρία ας κάνει και λιγο πίσω....

Αρέσει σε adameua, fragesca, Gulit1 και 15 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

παιδια,γνωριζω την υπαρξη αυτου του δεντρου.το εψαξα κι εγω ηλεκτρονικα.το θεμα ειναι το αιματηρο της υποθεσης.παιζουν και παιδια.μετα την αιματοβαμμενη φτερη ηρθε αυτο.παραπαει νομιζω.κατι πιο ευηχο θα ηθελα.δε μας εφταναν οι γλωσσοδετες,ηρθαν και τα αιματα.στην λεξη κολλαω.
    να περιμενω και τα τριγλυκεριδια να ερθουν;:pxD

Αρέσει σε dimitra.s, Nantia123, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εχουμε ήδη ζητήσει την αλλαγή του ονόματος του "Δέντρο αίμα του δράκου" καθώς και του καρπού αυτού.
    Υπάρχει όντως αυτό το δέντρο και είναι γνωστό ως dragonsblood.
    Η κατα λέξη μετάφραση είναι αυτη που δόθηκε εξαρχής. Όμως στα Ελληνικά ακούγεται λίγο περίεργο.
    Η μετάφραση θα αλλαχθεί όμως αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και θα θέλαμε να γνωρίζετε οτι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να εισαχθούν τέτοια ονόματα στο Farmerama.

Αρέσει σε jimixatz, ioanna6929, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  9. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG][​IMG]
    τα καινούρια δεντράκια
    δεν πήρα πολλά , από 5 , απλά στα σπάνια έβαλα τα καινούρια και τσουπ !!! ήρθαν

Αρέσει σε dimitra.s, ΒΗΜΑΣΩΤΑ, jimixatz και 15 σε άλλους.
  10. rkatia

rkatia Ανερχόμενος συντάκτης

Στα 4 δεντράκια που πήρα δεν ήμουν τυχερή να μου έρθει κάποιο από τα καινούργια. Κρίμα... Ελπίζω να έχω την τύχη της Γεωργίας την επόμενη φορά.
    Αλλά μου έκανε εντύπωση το πρώτο δεντράκι που πήρα. Ενώ στις σ.ε. έλεγε ότι οι αναβαθμίσεις δεν περιλαμβάνουν τα απλά δέντρα, εμένα εκτός από την αναβάθμιση μου έδωσε και το απλό δέντρο. Συγκεκριμένα μου έδωσε χλ και απλό μπάομπαμπ με 5 φι. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ως προς αυτό το κομμάτι.

Αρέσει σε monolith2, jimixatz, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  11. katerina14450

katerina14450 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπερα..αυτα καταφερα να κερδισω!![​IMG] [​IMG]

Αρέσει σε monolith2, jimixatz, xara2011 και 10 σε άλλους.
  12. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα,
    κι εμένα μου έδωσε και το απλό όταν κέρδιζα XL !!!!
    Μπράβο Γεωργία...:D πάντα τέτοια τύχη να έχεις παντού !!!!:music:
    Τα νέα δέντρα τα πήρα κι εγώ από μια φορά...:D και σταμάτησα...
    γιατί έδωσα (αν θυμάμαι καλά) περίπου 175 φιορίνια (δηλαδή σαν να αγόραζα 35 μυστηριώδη δενδρύλια)....
    :p

Αρέσει σε ΒΗΜΑΣΩΤΑ, jimixatz, μαρω69 και 13 σε άλλους.
  13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τελικά υπήρξε κάποια αλλαγή.

Αν κερδίσεις μια αναβάθμιση ενός δέντρου, λαμβάνεις και το απλό δέντρο ως έξτρα δώρο. ;)

Αρέσει σε Nantia123, jimixatz, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  14. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

εδωσα μονο 20 φιορινακια και ελαβα και τα δυο!!!!! xD επισης δυο δεντρα με τις αναβαθμισεις τους !! ειμαι χαρουμενη !!:music:
    [​IMG] [​IMG] καλη επιτυχια σε ολους !!

Αρέσει σε dimitra.s, monolith2, jimixatz και 11 σε άλλους.
  15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

τετοιες αλλαγες ειναι παντα ευχαριστες!σας ευχαριστουμε!!!:inlove::D

Αρέσει σε monolith2, jimixatz, xara2011 και 8 σε άλλους.
  16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Λίλα μου στην ίδια κατηγορία ανήκω κι εγώ. Ξόδεψα τόσα περίπου κι εγώ, και επιτέλους ήρθαν τα δεντράκια εννοείται πως απο 1, μην είμαστε και πλεονέκτες:p

Τελευταία επεξεργασία: 3/6/16
    Αρέσει σε monolith2, soyla74, jimixatz και 7 σε άλλους.
  17. vagelis1968

vagelis1968 Επιφανής του φόρουμ

Μπράβο Χαρά είσαι στ'αλήθεια τυχερή εγώ με 85 φ π@π@λα.

Αρέσει σε skareleni, monolith2, jimixatz και 6 σε άλλους.
  18. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Πλήρης απογοήτευση! Το μετάνιωσα που έπαιξα, 3 τσαπουρνιες, 2 μπαομπαμπ και 1 μανώλια. Μεγάλη ποικιλία. Θα μου πείτε μπορούσα να αλλάξω την επιλογή και να μη συμπεριλάβω αυτά που κέρδισα, αλλά δεν είχε και τίποτα που να θέλω. Την προηγούμενη φορά νομίζω είχε πιο ωραία δέντρα ο Κατιφές.

Αρέσει σε psipsi1978, skareleni, monolith2 και 9 σε άλλους.
  19. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Δεν έχω χρήματα για πεταμα, με δύο προσπάθειες πήρα δέντρα που είχα,καλή τύχη σε όλους

Αρέσει σε skareleni, soyla74, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  20. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησέρα .Δυστυχώς απογοήτευση μεγάλη.Είναι όντως δεντροπαραλήρημα αφού σε κανει να παραμιλάς! Σε 4 προσπάθειες που έκανα και χάλασα οτι φιορίνι είχα με κόπο μαζέψει......πήρα δέντρα που ειχα !Το χειρότερο δρώμενο όλων των εποχων ειναι ΑΥΤΟ!>:(

Αρέσει σε skareleni, graganta, soyla74 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.