Δένδρο σοφίας - ρούνες

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 14/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. tempelxanas

  tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

  Προς την ομάδα του farmerama.


  Κυρίες και κύριοι της ομάδας του farmerama, γεια σας.

  Επειδή οι ιδέες δεν έρχονται κατά παραγγελία, δυστυχώς δεν πρόλαβα την δημοσκόπησή σας, "ιδέες για νέες ρούνες", για να σας τις παρουσιάσω στην ώρα τους και θα μου επιτρέψετε να σας τις παρουσιάσω τώρα.
  1. Όλοι οι παίκτες και ανεξαρτήτως επιπέδου, έχουν έρθει στην δυσάρεστη θέση, για πολλούς και διάφορους λόγους, να μην μπορούν να ασχοληθούν με κάποιο δρώμενο ή ακόμα και να το ολοκληρώσουν στην ώρα του, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει έπαθλα που δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν την δυνατότητα να τα διεκδικήσουν σε κάποιο επόμενο.
  Με βάση αυτή την ιδιαιτερότητα και την ανάγκη αναβάθμισης του δένδρου της σοφίας, η ιδέα που προτείνω είναι, τα δρώμενα μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που έχετε ορίσει, να μην χάνονται, αλλά να αποθηκεύονται σε μια "ρούνα αρχείο δρώμενων", που θα μπορούμε από εκεί να επιλέγουμε το δρώμενο που μας ενδιαφέρει, να το ξεκλειδώνουμε με κάποια αστεράκια και να διεκδικούμε την ολοκλήρωσή του, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και τα ίδια ακριβώς έπαθλα.
  Εννοείται βέβαια, ότι θα υπάρχει αποκλεισμός των παικτών που το έχουν ήδη ολοκληρώσει.
  2. Να γίνει επέκταση σε όλες τις υπάρχουσες ρούνες, ακόμα και στα δώρα των γειτόνων.
  3. Μια νέα ρούνα που θα μπορούμε να απελευθερώσουμε τον μύλο του νησιού προς γενική χρήση, έστω και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
  4. Ρούνα που να έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις δενδρύλια και σταβλάρχες που έχουν ήδη αποσυρθεί από τα mini events, χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να τα αγοράσεις με φιορίνια από τον διακοσμητή της φάρμας.
  5. Ρούνα προσφοράς τζάμπο δένδρων και στάβλων, χωρίς τις αναβαθμίσεις τους. Οι αναβαθμίσεις τους να έρχονται από τα mini events ή από τον διακοσμητή της φάρμας, αν προτιμάτε.
  6. Ρούνα που θα μπορείς να ανοίξεις περισσότερες διαμαντένιες και χρυσές υποδοχές, έστω και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και
  7. Ρούνα προσφοράς κουπονιών αγροτικών βοηθών.

  Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στο έργο σας.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 15/3/15
  Αρέσει σε mpap1970, alekarama, .FARMERAMA010. και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.