Δάσος μανιταριών 1 και 2

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την olympiakara2000, 3/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. olympiakara2000

olympiakara2000 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα και χρόνια πολλά. έκανα τις εργασίες από το δάσος των μανιταριών 1 και 2 το ασημένιο (πρώτο) μετάλλιο για την κάθε "στήλη" αλλά δεν μου ξεκλείδωσε τις εκτάσεις. Είχα ξαναρωτήσει εδώ και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να τις ολοκληρώσω όλες για να συμβεί αυτό αλλά το ασημένιο μετάλλιο αρκεί. Ξέρετε αν τελικά πρέπει να κάνω και τις υπόλοιπες; Σας ευχαριστώ πολύ!!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα και καλή χρονιά
    Από την απάντηση μου εδώ
    https://board-el.farmerama.com/threads/ερώτηση-για-το-δάσος-μανιταριών.30569/#post-217427
    αυτό που κατάλαβες είναι ότι θα ξεκλειδώσεις τις εκτάσεις μόνο με την ασημένια εργασία;
    Αυτό που σου είπα είναι ότι μπορείς να κάνεις μόνο την ασημένια εργασία και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Για να ξεκλειδώσεις τις εκτάσεις. Θα πρέπει να κάνεις τις εργασίες που ζητάει.
    Αν σε ένα βήμα ή έκταση είναι στη διαμαντένια εργασία, εννοείται πως δεν θα ξεκλειδώσει, αν κάνεις μόνο την ασημένια εργασία.
    Ελπίζω τώρα να συνεννοηθήκαμε

3. olympiakara2000

olympiakara2000 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Απλά μου είχατε πει ότι δεν χρειάζεται να ολοκληρώσω όλη την αποστολή για να ξεκλειδώσω τις εκτάσεις. Όπως και να 'χει με καλύψατε, σας ευχαριστώ, καλό μεσημέρι!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Αυτήν είναι μια από τις αποστολές
    Την έκταση μπορείς να την ξεκλειδώσεις στο 3ο βήμα στη διαμαντένια εργασία και στο 5ο βήμα πάλι στη διαμαντένια εργασία
    Μπορείς από το 1ο, 2ο και 4ο βήμα να κάνεις μόνο τις ασημένιες εργασίες.
    Από το 3ο και 5ο βήμα θα πρέπει να κάνεις όλες τις εργασίες για να ξεκλειδώσουν οι εκτάσεις
    Καλό μεσημέρι και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.