Γραφικά Κροκόδειλου

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την harpap2019, 24/7/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. harpap2019

harpap2019 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω έγινε πρόσφατα κάποιος επανασχεδιασμός στον στάβλο Λίμνη Κροκόδειλου; Γιατί πλέον όταν τοποθετείται σε κάποια έκταση όλος ο στάβλος βγαίνει εμφανώς μετατοπισμένος σε σχέση με το 4x4 πλέγμα, με αποτέλεσμα να χαλάει την ευθυγράμμιση με τους γειτονικούς στάβλους και να κρύβεται.
    Ταυτόχρονα με αυτή την αλλαγή παρατήρησα και αλλαγή στο εικονίδιο της σούπερ τροφής, σε ορισμένα σημεία όπου αυτό εμφανίζεται (π.χ. στον μύλο και το μαγαζόραμα, αλλά όχι στον στάβλο εκτροφής).
    Δεν ξέρω αν έγινε όντως κάποιο update στα γραφικά ή αν κάτι δεν πάει καλά στο πώς μου τα εμφανίζει εμένα, γιατί ομολογώ μου φαίνεται κάπως άκαιρο και τυχαίο να γίνει αναβάθμιση μόνο στα δύο αυτά σημεία, και από όλους τους στάβλους να επιλεγεί μόνο ο κροκόδειλος, που εδώ που τα λέμε μια χαρά φαινόταν και πριν (σε σύγκριση π.χ. με τον βραδύποδα).
    Ευχαριστώ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Ο στάβλος του κροκόδειλου θα διορθωθεί την άλλη βδομάδα. Ωστόσο κάποια γραφικά έχουν αλλάξει, όπως η σούπερ τροφή.

3. harpap2019

harpap2019 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ, το θέμα μπορεί να κλείσει.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.