Γραμμή σύννεφων "εορτή θερισμού 2014"

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Menia8186, 21/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Menia8186

Menia8186 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας. Ύστερα από πολύ κόπο και προσπάθεια ενός και πλέον έτους, κατάφερα να βρω στο δρώμενο "πάρε-δώσε" και τα τρία διακοσμητικά που χρειάζονται για την γραμμή σύννεφων "εορτή θερισμού 2014", (Η γνωστή σειρά με τα ... κάστανα). Πλην όμως, δεν μπορώ να βρω στην φασολιά μου την συγκεκριμένη γραμμή για να μπορέσω να τα τοποθετήσω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε πού θα μπορέσω να την βρώ ?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια και να περάσετε ένα όμορφο σαββατόβραδο και μία ομορφότερη Κυριακή.

Τελευταία επεξεργασία: 21/10/17
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. Menia8186

Menia8186 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Για να πω την αλήθεια, ούτε που θυμάμαι. Θυμάμαι όμως οτι την γραμμή σύννεφων την έβλεπα στην φασολιά συνεχώς, μέχρι που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Από την στιγμή τότε που δεν έχω την γραμμή σύννεφων .... "τζίφος" η όλη προσπάθεια και κρίμα οι ροζ στάβλοι που έδωσα για να αποκτήσω τα διακοσμητικά. Ας ... πρόσεχα χαχαχα. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα. Καλή συνέχεια.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.