Γράμματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 27/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Μου έχουν στείλει μηνύματα στην φάρμα μου άλλοι φίλοι αγρότες ενώ τα διαβάζω και βγαίνω, δεν φεύγει το φακελάκι παραμένει στην σελίδα πάνω από την ταμπελίτσα σε όποιο χώρο και να πηγαίνω. Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αν θα διορθωθεί; ευχαριστώ

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,αυτό συμβαίνει καθώς έχεις πολλά μηνύματα στο ταχυδρομείο σου,συνολικά.Για να φύγει η κουκουβάγια θα πρέπει να σβήσεις κάποια μηνύματα.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Όχι γλυκέ μου Azul δεν ήταν αυτός ο λόγος. Μηνύματα δεν είχα πολλά, επειδή τα περισσότερα τα σβήνω αλλά κολλάει το παιχνίδι. Από τα 5 μηνύματα μου έχουν μείνει άλλα 2 μπαίνω βγαίνω μήπως φύγουν και αυτά από μόνα τους όπως φύγαν τα προηγούμενα. Απλώς δυσκολεύει λίγο στο να μπορώ να αλλάξω από τον χάρτη που θέλω να πάω, διότι είναι πάνω στο ταμπελάκι. Με το που πάω στον χάρτη πατιέται και αυτό, ανοίγει και με δυσκολεύει. Ας μην σας ενοχλώ άλλο ήδη έχει ξεκινήσει με μεγάλη δυσκολία το παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε πολλά προβλήματα μέχρι να διορθωθούν τελείως. Σε ευχαριστώ Azul καλό απόγευμα και καλό κουράγιο να έχεις!

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Δοκίμασε τότε να κάνεις έναν καθαρισμό cookies κι cache.
    Θα το αφήσω ανοιχτό για να μας ενημερώσεις εάν το πρόβλημα συνεχίζει.

Δεν ενοχλείς καθόλου,για αυτό είμαστε εδώ άλλωστε ;)