Γιορτή των Γονέων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 14/11/13.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητές αγρότισσες και αγαπητοί αγρότες,

  μιας και οι πατεράδες είναι λίγο παραπονεμένοι αφού η γιορτή των μαμάδων είναι αυτή που είναι πιο γνωστή, αποφασίσαμε φέτος να διοργανώσουμε μια γιορτή και για τους δύο.

  Το θέμα του δρώμενου λοιπόν είναι η αγάπη, όμως η ανιδιοτελής, αυτή που έχουμε από τους γονείς μας και που πολλές φορές δεν βλέπουμε. Έτσι λοιπόν φέτος τα παιδιά της φάρμας έχουν ως αποστολή να δείξουν την αγάπη τους μέσα από την συγγραφή ποιημάτων. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και να και ένα από τα αγαπημένα μου, από ένα μικρό γουρουνάκι:

  «Πατέρας λέξη δυνατή
  Μητέρα μου είσαι βράχος
  Ποτέ σου δε μ’ αφήσατε να περπατώ μονάχος»

  Μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά ποιήματα μαζεύτηκαν. Δυστυχώς όμως συνέβη κάτι καταστροφικό ….φύσηξε βοριάς και σκόρπισε όλα τα χαρτιά!

  Μπορείτε να βοηθήσετε τα μικρά ζωάκια να βρουν ξανά τα ποιήματα τους και να χαρίσουνε χαμόγελα στους γονείς τους; Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι πολλά από αυτά θα τα βρείτε στα χωράφια σας
  Επίσης μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην καινούρια αποστολή, στην οποία σας περιμένουν πολλά δώρα!

  Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και να θυμάστε αν είστε γονείς να αφιερώνετε χρόνο στα παιδιά σας και αν είστε παιδιά να αγαπάτε τους γονείς σας και να τους το δείχνετε όσο μεγάλοι και να είναι. Ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά δεν κοστίζουν τίποτα και όμως προσφέρουν τόσα πολλά.

  Ημέρα έναρξης : 08.05.2013 περίπου στις 15:00 (μπορεί να υπάρχει αλλαγή στην ώρα)

  Η ομάδα του Farmerama   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.