Γιορτή κάστανου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 29/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

Τελικά τί έγινε με το λάθος;Ακόμα να τελειώσει η σύσκεψη;
    Καμμία αποζημίωση δεν θα δωθεί;

Αρέσει στον/ην ellee68.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Οπως γράφει και η επίσημη ανακοίνωση η ομάδα του farmerama θα πρέπει να σκεφτεί καλά ωστε να πάρει την σωστή απόφαση ωστε ούτε να αδικηθούν παίκτες αλλά ούτε και να καταστραφούν οι ισοροπίες του παιχνίδιου. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να βρεθεί η πιο σωστή λύση και να σας ανακοινωθεί.
    Ομως δεν κατάλαβα σε ποια αποζημίωση αναφέρεσαι;

3. βιβη.2003

Καλησπέρα
    Αναφέρομαι στο αν ειναι να μας επιστρεψεται πχ ζωάκια ή κάπως έτσι επειδή συνήθως μας δίνεται κάποιο μπόνους κωδικο με κάποια πράγματα.Ε και μιας και τωρα ειναι με ζωα εκτροφής που κοστίζουν πολύ περισσότερο είπα μήπως μας επιστρέψετε ζώα.

Ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην ellee68.
  4. -Snorkel-

Γιατι να σας επιστραφούν ζωάκια;
    bonus κωδικό δίνουμε όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα και έχετε ζημιωθεί από αυτό.
    Σε αυτό το δρώμενο δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

5. βιβη.2003

δεν προεκυψε πρόβλημα απο την άποψη οτι δεν κόλλησε το παιχνίδι κλπ
    απο την πλευρα ομως του τί παραδώσαμε και τί πήραμε προέκυψε, εχω την εντύπωση!!γιατί άλλα είπατε στην αρχή και άλλα λέτε να δώσετε μετά ....λόγω ανισοροποίας παιχνιδιού!! και μην που πείτε οτι όποιος θέλει συμμετέχει γιατί οι περισσότεροι όπως και εγώ το ξεκινήσαμε με αφορμή των δώρων και μόλις έφτασα στο 5ο βήμα με μισοπαραδωμένα ......προέκυψε θεματάκι!!!

Αρέσει στους ellee68 και .[agrotis]..
  6. -Snorkel-

Καλημέρα και καλό μήνα
    Δυστυχώς και πάλι δεν σε καταλαβαίνω.

Τι είπαμε στην αρχή και τι ακριβώς αλλαξε;

Αν δεις οτι δεν σε συμφέρει να συμμετέχεις σε ένα event, απλά δεν συμμετέχεις. Δεν είναι λογικό να συμμετέχεις και μετά να ζητάς αποζημιώση επειδή θεώρησες οτι οι αμοιβες είναι μικρότερες από όσες περίμενες.

Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
  7. βιβη.2003

Καλό μήνα!!
    Τελικά παραμένω δυσνόητος και μυστήριος άνθρωπος!!!
    Δεν είπατε οτι επειδή το τριαντάφυλλο βγαίνει στο δευτερόλεπτο με σ.λ θα το αλλάξετε λόγο ανισοροπίας παιχνιδιού;
    Μου αρεσει που ειπα να μην μου πείτε το ίδιο ....αλλα πάλι το ίδιο μου λέτε!!!( σχετικά με τη συμμετοχή στο ιβέντ εννοώ)
    αφού ήδη έχω ξεκινήσει(ενω μου φάνηκαν οκ οι αμοιβές)!!!και μετά αλλάζουν οι αμοιβές (κατα τη διάρκεια) του ιβέντ ειναι επιλογή μου να διαλέξω αν θέλω να ξεκινήσω;
    μου φαίνεται ή οτι δεν καταλαβαίνεις ή οτι δεν θέλεις να καταλάβεις!!!!

8. -Snorkel-

Νομίζω οτι εσύ δεν κατάλαβες ή δεν θέλεις να καταλάβεις.
    Μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ που ακριβώς ήμουν κάθετη οτι θα αλλάξει το Bonus των συννέφων;
    Επίσης μπορεις να μου πεις τι ακριβώς αλλαξε κατα την διάρκεια του δρώμενου οπως ισχυρίζεσαι;

Από ότι θυμάμαι είπα οτι δεν γνωρίζω τι θα γίνει, αν αλλαχθεί ή δεν θα αλλαχθεί.

9. βιβη.2003

λαθος διατύπωση συγνώμη.
    οχι οτι αλλάξατε αλλα οτι θα αλλάξετε.και οτι θα γίνει κάποια αλλαγη το είπατε ενώ ειχε ξεκινησει το δρώμενο!!
    Νομίζω οτι κατατοπιστήκαμε και οι δύο .εγώ θα περιμένω να δώ τι θα γίνει και εσεις θα συνεχίσετε την καλή δουλειά.
    Καλύτερα να κλείσει εδώ το θέμα!!!!