Γιατί δεν μπορώ να βρω την αναζήτηση φίλου που έβαλα;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την 66romanou, 2/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Καλησπέρα σας.
    Έχω δύο φάρμες, zouzounitsa33 και romanou66. Χρειάστηκα ένα γείτονα και στις δύο. Ήρθα στην Αναζήτηση Φίλων και έβαλα "ανακοίνωση", χτες για την πρώτη φάρμα, σήμερα για τη δεύτερη. Στη zouzounitsa33 προστέθηκε γείτονας, στην άλλη φάρμα όχι ακόμα. Όμως, γιατί δεν μπορώ να δω τις "ανακοινώσεις" μου; (Δοκίμασα, εννοείται, στις σελίδες αναζήτησης φίλων που είναι ημερολογιακά σχετικές).
    Σας ευχαριστώ.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Τα θέματα σου διαγράφηκαν γιατι ήταν σπαμ. Πρέπει να γράψεις στο ήδη υπάρχον ανοιχτό θέμα αναζητησης φίλων και γειτόνων απο τους συντονιστές.

3. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Καλημέρα και ευχαριστώ, αλλά ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω το λάθος. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι πήγα στην "αναζήτηση" και έβαλα την ανακοίνωσή μου. Μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφής;

4. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Θα γράψετε στο ήδη υπάρχον θέμα --> "Ψάχνεις για φίλους/γείτονες (Αύγουστος 2014)" και δεν θα δημιουργήσετε νέο.

Αρέσει στους 66romanou και 33zouzounitsa.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.