Γεννητούρια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofia289, 9/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofia289

sofia289 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα...καθώς μάζεψα τα 3 από τα 5 εκτροφεία διότι μόνο αυτά ήταν έτοιμα μου έβγαλε το συνηθισμένο "ταμπελάκι" που αναγράφει τα αποτελέσματα των εκτροφών...Ύστερα από μισό λεπτό που έγιναν κι τα άλλα δύο εκτροφεία, τα μάζεψα κι αυτά! Το πρόβλημα είναι πως ούτε μου έβγαλε το ταμπελάκι ούτε πιστώθηκαν στον αχυρώνα τα ζώα εκτροφής των 2 τελευταίων εκτροφείων...Και επίσης αυτό έγινε άλλη μια φορά στην αρχή, οταν ξεκίνησα τις πρώτες εκτροφές μου! Αποτέλεσμα: δε πιστώθηκαν κάποια απο τα ζώα που εκθρεψα!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις εκτροφές.
    Όλα τα ζώα πιστώνονται κανονικά.
    Αν θυμάσαι συγκεκριμένη ώρα που έγινε αυτό καθώς και τι ζώα είχες στο εκτροφείο, επικοινώνησε με την υποστήριξη να σου αναφέρει τι ζώα εκτροφής κέρδισες.

3. sofia289

μα δεν ήταν καν στον αχυρώνα μου...ούτε τώρα είναι...τι γίνετε τρ?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα, αν ολοκληρώθηκε η εκτροφή, έχουν πιστωθεί τα ζώα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις εκτροφές.
    Επικοινώνησε με την υποστήριξη να σου πει τι κέρδισες από τις συγκεκριμένες εκτροφές αναφέροντας την ώρα και τι είχε το κάθε εκτροφείο.

5. sofia289

Μάλιστα! Σε ευχαριστώ πολύ για την εγκυρη απάντησή σου!:)
    Μπορείς να κλείσεις το θέμα!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.