Γεννητούρια με τη σέσουλα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xristos-ale3andros, 22/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ανοίγω το θέμα εδώ παρότι δεν είμαι σίγουρος οτι πρόκειται για πρόβλημα

απο εκτροφή τεσσάρων Κούκου-μουστακαλής πήρα 2 Κούκου-μπε και μια Κούκου-μελισσούλα.
    Το αποτέλεσμα είναι καλό... αλλά είναι κανονικό?
    Δε μπορώ να βγάλω αυτό το συνδυασμό με βάση τις Σ.Ε για τα γεννητούρια με τη σέσουλα και τη ρούνα εκτροφής στο δέντρο της σοφίας.

Απο την εκτροφή τεσσάρων Κούκου-μουστακαλής δεν έπρεπε να πάρω σίγουρα ένα Κούκου-Πάνκ και κάτι άλλο τυχαίο?
    Και επιπλέον απο που προέκυψαν οι δύο Κούκου-μπε? Είναι και οι δύο ζώα χαμηλότερης εκτροφής απο τα τέσσερα που μπήκαν. Ενας δικαιολογείται με βάση τις Σ.Ε.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Μπορώ να σου πω πως είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα που είχες από το αναμενόμενο.
    Δεν καταλαβαίνω την απορία σου !

Η κούκου Μελισσούλα που έλαβες ως αποτέλεσμα της εκτροφής που έβαλες
    είναι μεθεπόμενης γενιάς και είναι τυχαίο αποτέλεσμα που δίνει το δρώμενο γεννητούρια .

Δες εδώ σε παρακαλώ :

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.13960

3. xristos-ale3andros

σε ευχαριστώ για την απάντηση και όπως αναγράφω πιο πάνω το αποτέλεσμα είναι καλό. Δεν παραπονιέμαι καθόλου.

Το ερώτημα και με βάση και τις Σ.Ε. που αναγράφετε είναι το εξής:
    Λεέι "ένα ζώο θα είναι αναμενόμενο αλλά το άλλο έκπληξη" και παρακάτω διευκρινίζει "Από κάθε εκτροφή θα λάβετε επιπλέον ζώα εκτροφής από τα αναμενόμενα. Αυτό μπορεί να είναι ίδιο με τους γονείς ή κάποιο τυχαίο ζώο εκτροφής επόμενης γενιάς"

Το πρώτο ερώτημα το οποίο έχω είναι το εξής: Αναμενόμενο κατά την εκτροφή ήταν Κούκου-Πάνκ. Τέτοιο αναμενόμενο ζώο εκτροφής δεν υπήρξε στο αποτέλεσμα της εκτροφής.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά τα δύο κούκου μπέ. Το ένα βέβαια προκύπτει απο τη ρούνα εκτροφής. Το δεύτερο δεν προκύπτει απο τις Σ.Ε. όμως.

Αρα το αποτέλεσμα εκτροφής είναι αποτέλεσμα, ας πούμε, προβλήματος ή προκύπτει απο κάτι το οποίο δεν έχω κατανοήσει απο τις Σ.Ε.
    Αν είναι το δεύτερο τι δεν έχω καταλάβει? Η φράση αναμενόμενο είναι μονοσήμαντη, δύσκολα μπερδέψιμη.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως βλέπω στο λογαριασμό σου δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις σε αυτό το δρώμενο και δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς έχεις μπερδευτει.

Χρησιμοποίησες 4 x κούκος-μουστακαλής και έλαβες 1 Κούκου-μέλισσα (αποτέλεσμα του δρώμενου - ζώο μεθεπόμενης γενιάς) και 1 Κούκου-μπε (αποτέλεσμα της ρούνας)

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι.

5. xristos-ale3andros

Βεβαίως και δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος στις εκτροφές.
    Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν έχω ερωτήματα και απορίες.
    Αυτά που πήρα δεν ταιριάζουν με τις Σ.Ε.... και βεβαίως τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καλύτερα αλλά πάλι δεν ταιριάζουν με τις Σ.Ε... ή έχω μπερδευτεί όπως λέτε.

Το ερώτημα μου το ανέλυσα όσο πιο καλά μπορούσα πιο πάνω στο προηγούμενο πόστ μου.
    Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτή την απορία μου θα σας ευχαριστούσα πολύ.

Διευκρίνηση
    Χρησιμοποίησα 4 x κούκος-μουστακαλής και έλαβα 1 Κούκου-μέλισσα και 2 Κούκου-μπε

6. -Snorkel-

Σου εξήγησα στο παραπάνω ποστ.

Γνωρίζεις την λειτουργία της ρούνας;

7. xristos-ale3andros

Επειδή ξέρω και αυτή τη ρούνα αλλά και τις Σ.Ε. του Δρώμενου "Έκρηξη Γεννήσεων" τα παραθέτω πιο κάτω

Ρούνα "Πολλά Γεννητούρια"
    Παραδείγματα αποτελέσματος εκτροφής
    1 Ζώο επόμενου επιπέδου & 4 κανονικά ζώα πίσω
    ή 1 Ζώο από τυχαίο επίπεδο

και
    Δρώμενο "Έκρηξη Γεννήσεων"
    Το ένα ζώο θα είναι αναμενόμενο αλλά το άλλο έκπληξη

Που ταιριάζουν αυτά που πήρα με αυτά που αναγράφονται πιο πάνω?
    Μπορεί αυτά που πήρα να είναι καλύτερα, συμφωνώ.... αλλά πάλι δεν ταιριάζουν.

το ένα ζώο απο το τυχαίο επίπεδο είναι προφανώς ο ένας κούκου-μπε (απο Ρούνα "Πολλά Γεννητούρια")
    Η Κούκου-μέλισσα είναι η έκπληξη απο το Δρώμενο "Έκρηξη Γεννήσεων"
    Το αναμενόμενο ζώο απο τα γεννητούρια λείπει και ο δεύτερος κούκου μπέ απο που προήλθε? απο ποιές Σ.Ε?

Οσο και να διαβάζω τις Σ.Ε. κάτι λείπει.... απλά δεν βγαίνει

Τελευταία επεξεργασία: 22/5/15
  8. -Snorkel-

Σου έχουμε εξηγήσει αναλυτικά τι ισχύει και τι αναγράφεται στο παιχνίδι,
    Αν δεν σε ικανοποιεί η απάντηση μας και νομίζεις οτι οι επίσημες επεξηγήσεις του δρώμενου, τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και στο φόρουμ δεν αντιστοιχούν με τα αποτελέσματα που έχεις στο παιχνίδι, τότε απευθύνσου στην υποστήριξη να προωθηθεί το ID σου στο τεχνικό τμήμα ωστε να διορθώσουμε αυτές τις "υπερβάσεις" στις εκτροφές του λογαριασμού σου και να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα.

καλή συνέχεια.

~ ο πάικτης έχει προωθηθεί στην υποστήριξη για έλεγχο και το θέμα κλείνει ~

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.