Σ.Ε Γενικοί όροι χρήσης

Η συζήτηση στο 'Συχνές Ερωτήσεις Τεχνικών Θεμάτων' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 7/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότη και αγρότισσα

  Κατα την εγγραφή σου, συμφώνησες με τους κανόνες του Farmerama.
  Για την απρόσκοπτη λειτουργία του λογαριασμού σου έχεις δεσμευτεί να ακολουθείς τους κανόνες.
  Κάθε παράβαση μπορεί να επιφέρει μέχρι και μόνιμο αποκλεισμό του λογαριασμού σου από την πλατφόρμα επικοινωνίας μας ή και ακόμα από το παιχνίδι

  Σε παρακαλώ διάβασε προσεκτικά τους κανόνες και ακολούθησε τους ωστε να έχεις ένα ευχάριστο παιχνίδι δίχως προβλήματα.


  Μπορείς να διαβάσεις τους Γενικούς όρους χρήσης στο παρακάτω link
  https://legal.bigpoint.com/GR/terms-and-conditions/el


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους zaxaroula80 και kolokythopitas.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Pushing

  Γενικοί όροι χρήσης
  1.2.7 Ο χρήστης επιτρέπεται να δημιουργήσει περισσότερους από ένα λογαριασμό στο Portal. Ωστόσο ο χρήστης, σε ορισμένα παιχνίδια που διατίθενται από τη Bigpoint, επιτρέπεται να συμμετέχει με ένα μόνο λογαριασμό («Απαγόρευση χρήσης πολλαπλών λογαριασμών»). Λεπτομέρειες περιγράφονται στους κανόνες του εκάστοτε παιχνιδιού. Σε χρήστες οι οποίοι διαθέτουν περισσότερους από ένα λογαριασμό, η Bigpoint συνιστά ιδιαιτέρως την προσεκτική μελέτη των κανόνων του παιχνιδιού, καθώς η παραβίαση της εν λόγω απαγόρευσης μπορεί να επιφέρει το άμεσο μπλοκάρισμα του χρήστη.
  Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν υπάρχει απαγόρευση χρήσης πολλαπλών λογαριασμών, απαγορεύεται η αλληλεπίδραση των λογαριασμών ή η οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους (απαγόρευση “pushing”). Απαγορεύεται ιδίως η χρήση ενός λογαριασμού προκειμένου να αποκομισθούν πλεονεκτήματα σε έναν άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη. Απαγορεύεται για παράδειγμα η μεταφορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντικειμένων ή μονάδων του νομίσματος του παιχνιδιού από ένα λογαριασμό σε ένα άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη ή η μάχη με ή ενάντια σε ένα άλλο λογαριασμό του ίδιου χρήστη.


  Τι είναι το Pushing;

  Στο Farmerama επιτρέπεται η χρήση πολλαπλών λογαριασμών χωρίς όμως να υπάρχει καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
  Το "pushing" απαγορεύεται σε όλα τα παιχνίδια μας. Με τον όρο "pushing" χαρακτηρίζεται η χρήση δύο ή περισσότερων λογαριασμών για το ίδιο παιχνίδι, με τουλάχιστον έναν λογαριασμό να χρησιμοποιείται για την απόκτηση πλεονεκτημάτων παντός τύπου.
  Το "pushing" αφορά τόσο λογαριασμούς παιχνιδιού, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από έναν παίκτη, όσο και λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς παίκτες.
  Η ομάδα υποστήριξης διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει, αν μεταξύ δύο λογαριασμών υπάρχει τέτοιου είδους αλληλεπίδραση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως "pushing".  Θεωρείται υπερβολικό για τη Bigpoint να απαιτηθεί η συνέχιση της συμφωνίας στις παρακάτω περιπτώσεις:   • εφόσον ο χρήστης παραβεί την απαγόρευση χρήσης πολλαπλών λογαριασμών(βλ. παραπάνω, σημείο 1.2), η οποία ορίζεται στους κανόνες παιχνιδιού ορισμένων παιχνιδιών που διατίθενται από τη Bigpoint
   • εφόσον ο χρήστης παραβιάσει την απαγόρευση του pushing (βλ. παραπάνω, σημείο 1.2)
   
  Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
 3. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Κοινή χρήση λογαριασμών/Παραχώρηση λογαριασμού

  Η διαβίβαση στοιχείων λογαριασμού απαγορεύεται σύμφωνα με την παράγραφο 9.3.4 των Γενικών Όρων Χρήσης της Bigpoint GmbH.

  Απόσπασμα:

  9.3.2 Ο χρήστης δεσμεύεται για την αυστηρά εμπιστευτική μεταχείριση των στοιχείων πρόσβασης (στοιχεία για τη σύνδεση (login), κωδικοί πρόσβασης κτλ.) που του έχουν χορηγηθεί από τη Bigpoint για το σκοπό της πρόσβασης στα παιχνίδια και στις υπηρεσίες αυτής. Ο χρήστης θα ενημερώσει άμεσα τη Bigpoint, εφόσον θεωρεί πιθανή την περίπτωση ή γνωρίζει με βεβαιότητα ότι αναρμόδιοι τρίτοι γνωρίζουν τα στοιχεία πρόσβασης. Για λόγους διατήρησης αποδεικτικών στοιχείων συνίσταται στο χρήστη να το πράξει αυτό γραπτά (π.χ. μέσω e-mail). Στην περίπτωση όπου ένας τρίτος κάνει χρήση ενός λογαριασμού, κατόπιν αποκόμισης των στοιχείων πρόσβασης επειδή ο χρήστης δεν τα ασφάλισε επαρκώς από τυχόν πρόσβαση τρίτων σε αυτά και σε περίπτωση όπου διεξήχθησαν παραβάσεις νόμων ή κανονισμών της σύμβασης, οφείλει ο χρήστης να αποδεχθεί κάθε υπευθυνότητα, σαν να ήταν ο ίδιος που έκανε χρήση του λογαριασμού. Η Bigpoint δικαιούται να θεωρεί κάθε πρόσβαση με τα στοιχεία του χρήστη ως πρόσβαση του ιδίου του χρήστη. Η Bigpoint συνιστά την τακτική αλλαγή των κωδικών πρόσβασης για λόγους ασφαλείας. Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του.

  9.3.4 Ο χρήστης δεν έχει κανένα δικαίωμα να πουλήσει ή να παραχωρήσει με οποιοδήποτε τρόπο το λογαριασμό του σε τρίτους. Αυτό δεν ισχύει σε περιπτώσεις πώλησης ή παραχώρησης στα πλαίσια των παρεχόμενων προσφορών από την Bigpoint για αυτόν το σκοπό.

  9.3.7 Ο χρήστης δεσμεύεται ότι σε καμία περίπτωση δε θα κάνει χρήση του λογαριασμού, του ονόματος χρήστη ή του κωδικού πρόσβασης ενός άλλου χρήστη.


  Όποια παραβίαση των Γενικών Όρων Χρήσης μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό από το παιχνίδι.
   
  Αρέσει στους Stefoulini και kolokythopitas.
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Χρήση Bot προγραμμάτων

  1.2.9 Η χρήση των παιχνιδιών και των υπηρεσιών επιτρέπεται μόνο μέσω ενός internet browser ή μέσω ειδικών προγραμμάτων, τα οποία διατίθενται ή είναι ρητά εγκεκριμένα από τη Bigpoint GmbH (“Απαγόρευση χρήσης μη εγκεκριμένων scripts”). Αυτό σημαίνει ιδίως: Απαγορεύεται η χρήση λογισμικών, τα οποία προκαλούν την υπερφόρτωση του διακομιστή. Απαγορεύεται η χρήση λογισμικού για το συστηματικό ή αυτόματο χειρισμό των παιχνιδιών ή μεμονωμένων λειτουργιών των παιχνιδιών (bots, makros), για την αναπαραγωγή ή την αξιολόγηση των παιχνιδιών, στοιχείων των παιχνιδιών ή περιεχομένων που βρίσκονται στο Portal.

  Η Bigpoint μπορεί να αποδείξει βάσει συγκεκριμένων προτύπων αναζήτησης αν κάποιος παίκτης χρησιμοποιεί bot ή εξωτερικά προγράμματα. Αυτά τα πρότυπα αναζήτησης αφορούν μεταξύ άλλων (όχι αποκλειστικά) τη συμπεριφορά στο παιχνίδι.


  Όπως ίσως γνωρίζεις μετά από προσεκτική μελέτη των Γενικών Όρων Χρήσης, απαγορεύεται η χρήση ξένων προγραμμάτων. Κατά συνέπεια είναι πιθανός ο μόνιμος αποκλεισμός του λογαριασμού σου σε περίπτωση χρήση Bot
   
  Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.