Ανακοίνωση Γενικοί όροι Διαγωνισμών

Η συζήτηση στο 'Κανόνες' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/12/13.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR  Η Bigpoint Sàrl and Co, SCS και Bigpoint Inc. προσφέρουν στην ιστοσελίδα http://www.farmerama.gr/ και https://www.facebook.com/farmerama διαγωνισμούς/παιχνίδια με χρηματικά έπαθλα. Η συμμετοχή σε αυτά αλλά και η διεξαγωγή τους γίνεται βάσει των παρακάτω κανονισμών και προϋποθέσεων.

  Αλλαγές στους κανονισμούς των διαγωνισμών/παιχνιδιών με χρηματικά έπαθλα καταγράφονται στις εκάστοτε προκηρύξεις αυτών.

  § 1 Διαγωνισμοί/Παιχνίδια με χρηματικά έπαθλα

  (1) Ο διαγωνισμός/παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο μπορεί να διεξαχθεί σε συνεργασία με διαφορετικούς εξωτερικούς συνεργάτες.
  (2) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό/παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο θεωρείται έγκυρη, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και αποδοχής των κανονισμών του διαγωνισμού/παιχνιδιού με χρηματικό έπαθλο. Ο τρόπος εγγραφής καθώς και η διεξαγωγή του διαγωνισμού/παιχνιδιού με χρηματικό έπαθλο περιγράφονται λεπτομερειακά στην προκήρυξη διαγωνισμού/παιχνιδιού με χρηματικό έπαθλο του εκάστοτε παιχνιδιού.

  § 2 Συμμετέχοντες

  (1) Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η χρήση αληθών και πλήρων προσωπικών στοιχείων.
  (2) Από την συμμετοχή αποκλείονται οι κάτοικοι των παρακάτω αμερικανικών πολιτειών: Άρκανσας, Αριζόνα, Κοννέκτικατ, Φλόριδα, Ντέλαγουερ, Ιντιάνα, Άιοβα, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μέριλαντ, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Ν. Ντακότα, Ν.Καρολίνα, Τενεσί και Βερμόντ. Οι κάτοικοι της Ιταλίας και της Βραζιλίας μπορούν να αξιώσουν κέρδη πραγματικής αξίας μέχρι 150€.

  § 3 Περιορισμοί συμμετοχής

  (1) Από την συμμετοχή αποκλείονται οι υπάλληλοι και συνεργάτες της Bigpoint και του επιχειρησιακού της ομίλου, καθώς επίσης μέλη των οικογενειών τους ή οποιοιδήποτε άλλοι έχουν σχέση.
  (2) Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι συμμετοχής, η Bigpoint διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει άτομα από το παιχνίδι. Εάν χρειαστεί, μπορούν με αναδρομική ισχύ να αμφισβητηθούν τα κέρδη και να ζητηθούν πίσω.
  (3) Επίσης αποκλείονται άτομα που κάνουν χρήση μη επιτρεπτών μέσων ή αποκτούν πλεονεκτήματα με πρακτικές χειραγώγησης. Εάν χρειαστεί, και σε αυτή την περίπτωση, μπορούν με αναδρομική ισχύ να αμφισβητηθούν τα κέρδη και να ζητηθούν πίσω.

  § 4 Εκτέλεση και επεξεργασία

  (1) Η διεξαγωγή του παιχνιδιού και η επιλογή των επάθλων εναπόκειται στην Bigpoint καθώς και στους εκάστοτε εξωτερικούς συνεργάτες.
  (2) Οι όροι παράδοσης του επάθλου ορίζονται από την Bigpoint καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προαναφερόμενου επάθλου, οι νικητές παραλαμβάνουν ένα άλλο ισάξιο έπαθλο.
  (3) Οι νικητές θα ειδοποιηθούν γραπτώς και τα ονόματα τους θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του εκάστοτε συνεργάτη, ο οποίος αναφέρεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού/παιχνιδιού με χρηματικό έπαθλο. Με την συμμετοχή τους οι νικητές συναινούν σε αυτό τον τρόπο δημοσίευσης. Η Bigpoint διατηρεί το δικαίωμα προώθησης πληροφοριών σχετικά με τους νικητές στους εξωτερικούς συνεργάτες για σκοπούς παράδοσης του επάθλου.
  Σε περίπτωση που η Bigpoint διαθέτει μόνο την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του νικητή, αυτός θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, από την στιγμή αποστολής του μηνύματος, χάνει το δικαίωμα παραλαβής του επάθλου και ένας νέος νικητής θα επιλεχθεί με την διαδικασία κλήρωσης.

  Επιπλέον, ο νικητής χάνει το αξίωμα διεκδίκησης του επάθλου, εάν εξαιτίας προβλημάτων από την πλευρά του νικητή παρεμποδιστεί η αποστολή του επάθλου σε διάστημα έξι μηνών, από την στιγμή γνωστοποίησης της νίκης.

  (4) Κάθε συμμετέχων διεκδικεί μόνο ένα έπαθλο ανά διαγωνισμό/παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο. Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας παίκτες κερδίσουν στον διαγωνισμό/παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο, ο τελικός και μοναδικός νικητής θα επιλεχθεί με κλήρωση.
  (5) Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του χρηματικού βραβείου σε μετρητά. Το χρηματικό βραβείο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο πρόσωπο.
  (6) Τυχόν καταγγελίες σχετικά με τον διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλονται στην Bigpoint εγγράφως εντός 14 ημερών, από την ημέρα που γίνονται γνωστοί οι λόγοι. Καταγγελίες που γίνονται μέσω τηλεφώνου ή μετά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα ληφθούν υπόψη.

  (7) Το αντικείμενο που παρουσιάζεται στα πλαίσια του διαγωνισμού ως έπαθλο μπορεί να έχει κάποιες αποκλίσεις από το τελικό αντικείμενο που θα αποσταλεί στον νικητή. Οι αποκλίσεις αυτές μπορεί να αφορούν στο μοντέλο, χρώμα κτλ. Ο σπόνσορας του επάθλου έχει το δικαίωμα να επιλέξει ένα παρόμοιο έπαθλο, μεσαίας ποιότητας και τύπου.
  (8) Σε περίπτωση που ο νικητής είναι ανήλικος, η παραλαβή του επάθλου μπορεί να γίνει αποκλειστικά από τους νόμιμους εκπροσώπους του.

  § 5 Πρόωρος τερματισμός του παιχνιδιού χρηματικού επάθλου

  Η Bigpoint διατηρεί το δικαίωμα παύσης ή τερματισμού του παιχνιδιού χρηματικού επάθλου οποτεδήποτε χωρίς πρότερη ειδοποίηση. Η Bigpoint μπορεί να κάνει χρήση αυτής της επιλογής εάν το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί δεόντως για οποιονδήποτε λόγο, μεταξύ άλλων, για τεχνικούς λόγους (π.χ. ιοί στο σύστημα υπολογιστή, παραποίηση ή ελαττώματα στο υλικό και/ ή στο λογισμικό) ή για νομικούς λόγους κάθε είδους. Σε περίπτωση που η Bigpoint τερματίσει τη διαδικασία παιχνιδιού λόγω της συμπεριφοράς ενός συμμετέχοντος, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει πλήρη ή μερική αποζημίωση για τυχόν ζημίες.

  § 6 Προστασία προσωπικών δεδομένων

  (1) Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής. Δεν υπάρχει αξίωση εγγραφής. Με την συμμετοχή ο συμμετέχων συναινεί στην αποθήκευση των προσωπικών του δεδομένων από την Bigpoint. Ο κάθε παίκτης που συμμετέχει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την αποθήκευση των στοιχείων του και να αποχωρήσει έτσι από τη συμμετοχή.
  (2) Όσον αφορά τα εγγεγραμμένα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων, η Bigpoint δεσμεύεται να τηρήσει τις διατάξεις που αφορούν την προστασία προσωπικών δεδομένων και το δίκαιο μέσων ενημέρωσης. Όλα τα προσωπικά δεδομένα αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικά.
  Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια διαφημιστικής προώθησης, έρευνας αγοράς και μάρκετινγκ από τον όμιλο εταιρειών καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες.

  § 7 Ευθύνη/Υπαιτιότητα

  (1) Η Bigpoint απαλλάσσεται από όλες τις περαιτέρω υποχρεώσεις αμέσως μετά την παράδοση του επάθλου. Η Bigpoint δεν φέρει καμία ευθύνη για νομικά και/ή πραγματικά ελαττώματα.

  (2) Οποιεσδήποτε αξιώσεις σε σχέση με το έπαθλο, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην εταιρεία που παρείχε και απέστειλε το έπαθλο.
  (3) Η ανακοίνωση των νικητών δεν συνοδεύεται από εγγύηση.
  (4) Η Bigpoint δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από σφάλματα, καθυστερήσεις ή διακοπές στη μετάδοση, δυσλειτουργίες στον τεχνικό εξοπλισμό και στις υπηρεσίες, εσφαλμένο περιεχόμενο, απώλεια ή διαγραφή δεδομένων, ιούς ή άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια συμμετοχής, εκτός εάν αυτές οι ζημιές προκαλούνται εκ προθέσεως ή λόγω βαριάς αμέλειας από τη Bigpoint (τα διοικητικά όργανα, τους υπαλλήλους ή τους εκπροσώπους της).

  (5) Δεν υφίσταται καμία ευθύνη σχετικά με τα πρόσωπα που αποκλείονται στην παράγραφο § 3.

  § 8 Λοιπές διατάξεις

  (1) Αποκλείονται οι νομικές ενέργειες.
  (2) Οι παρούσες Προϋποθέσεις Συμμετοχής και η εξ' ολοκλήρου νομική σχέση μεταξύ των συμμετεχόντων και της Bigpoint διέπονται αποκλειστικά από το δίκαιο του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Γερμανίας.
  (3) Σε περίπτωση που μεμονωμένες διατάξεις των Προϋποθέσεων Συμμετοχής είναι ή καταστούν άκυρες, αυτό δεν επηρεάζει την ισχύ των υπόλοιπων Προϋποθέσεων Συμμετοχής.
  (4) Η Bigpoint διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παρουσών Προϋποθέσεων Συμμετοχής χωρίς καμιά προηγούμενη ειδοποίηση.   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.