Γείτονες.

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by -lousi-leon2001, Feb 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Δέχθηκα ένα αίτημα για νέο γείτονα και το αποδέχτηκα. Αργότερα θυμήθηκα πως ήταν όλες οι θέσεις μου πιασμένες και πήγα να δω τι γίνεται. Ο καινούριος γείτονας ήταν εκεί, αλλά ένας παλαιότερος είχε εξαφανιστεί. Αξίζει να αναφέρω, ότι ο καινούριος είναι σε πολύ μικρότερο επίπεδο απ` αυτόν που χάθηκε. Είμαι σίγουρη, γιατί μου έχει συμβεί όταν έψαχνα για γείτονες, πως εαν όλες οι θέσεις είναι πιασμένες στον παίκτη που στέλνω το αίτημα, έρχεται η απάντηση πως δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις.
    Τι έγινε λοιπόν; Γιατί μου εμφανίστηκε εξαρχής το αίτημα; Και με ποια κριτήρια το παιχνίδι, αφαίρεσε έναν παίκτη μεγαλύτερου επίπεδου, για να βάλει στη θέση του έναν μικρότερου;

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    για να κάνει αίτημα γειτονίας ο παίκτης σημαίνει ότι είχες κενή θέση.
    Για να έχεις κενή θέση σημαίνει είτε ότι ο γείτονας αυτός έφυγε από μόνος του είτε ότι σταμάτησε να παίζει και αφαιρέθηκε για το λόγο αυτό.

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Ευχαριστώ! Καλό Σαββατοκύριακο!

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλώ
    Επίσης!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.