Γάμος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexmasou, 2/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexmasou

alexmasou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας,θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που μου εχει προκυψει τις τελευταιες ωρες."Χωρισα" με τον χρηστη που ειχα παντρευτει και προσπαθησα να παντρευτω εναν αλλον.Παρολ'αυτα αυτο δεν μπορει να γινει γιατι οπως λεει ειμαι ηδη παντρεμενος,ενω στην πραγματικοτητα εχω ηδη χωρισει.Μηπως πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα για να ενημερωθει το συστημα?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Κάνε μία ανανέωση και δες αν είναι όλα οκ κ έχεις χωρίσει. Αλλιώς αν δεν διορθωθεί, στείλε στην υποστήριξη να σε βοηθήσουν.

3. alexmasou

Υπαρχει και κατι αλλο.Καθως τοποθετουσα τα αντικειμενα στον κηπο μου,δεν ηξερα πως το γαμηλιο τοξο (το απλο,με τους 100 ποντους) εξαφανιζεται οταν το βγαλω.Ουτε υπηρχε καποια προειδοποιηση οπως συμβαινει με κατοικιδια πχ.Θα μπορουσε να γινει κατι και να μου το πιστωσετε?

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    το διακοσμητικό υπάρχει μόνο αν είσαι παντρεμένος. Αν ξαναπαντρευτείς τότε θα αποκτήσεις εκ νέου το διακοσμητικό γαμήλιο τόξο.

5. alexmasou

Το προβλημα ομως συνεχιζει και υπαρχει.Μηπως φταιει κατι συγκεκριμενο?Λεει πως ειμαι ακομη παντρεμενος εδω και 2 μερες.Δεν ανανεωνεται.Μου βγαζει συνεχως ενα πλαισιο που λεει οτι υπαρχει ηδη μια αναπαντητη προταση η οποια ομως δεν εμφανιζεται ολο αυτο το χρονικο διαστημα στην αρχικη μου

Τελευταία επεξεργασία: 4/11/16
  6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Μήπως έχεις κάνει εσύ πρόταση σε κάποιον άλλον παίκτη και δεν έχει απαντηθεί ακόμα;

7. alexmasou

υπαρχει καποιο χρονικο οριο στις προτασεις?Μηπως μετα απο καποιο διαστημα διαγραφονται μονες τους ?

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Αν έχεις στείλει δαχτυλίδι σε κάποιον παίκτη, θα πρέπει να περιμένεις είτε να απορρίψει την πρόταση είτε να την αποδεχτεί
    Θα πρέπει να κάνεις λιγάκι υπομονή μέχρι να αποφασίσει :)

9. alexmasou

Καλησπερα και παλι.Ενω η προταση εμφανιστηκε στην οθονη περιπου πριν 20 λεπτα και την αποδεχτηκα,το αντικειμενο δεν εχει πιστωθει ακομη και ουτε μπορω να δωρισω φιλακι.Υπαρχει καποιο bug?

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν απαντάς ούτε ακολουθείς τις οδηγίες και ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο ενώ εμείς κάνουμε αναρτήσεις χωρίς να καταλήγουμε κάπου.

Εγώ βλέπω οτι έχεις κάνει πρόταση γάμου σε έναν παίκτη που δεν είναι ενεργός. Πως περιμένεις να αποδεχθεί την πρόταση γάμου κάποιος που δεν παίζει;

Επίσης μας λες οτι το αποδέχτηκε. Εγώ βλέπω οτι κανένας δεν έχει αποδεχθεί την προτάση σου. Μήπως εννοείς άλλο λογαριασμό;

11. alexmasou

Μπορειτε να το κλεισετε.

12. -Snorkel-

Λύθηκε το πρόβλημά σου;
    Γιατί επίσης βλέπω οτι προσπαθείς να παντρευτείς λογαριασμούς που είναι δικοί σου.
    Αυτό μπλοκάρεται από το σύστημα. Θα πρέπει να παντρευτείς κάποιον άλλον και όχι τον εαυτό σου.

13. alexmasou

Καταλαβα,ευχαριστω.

14. -Snorkel-

Παρακαλώ.

Καλό βράδυ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.