Βουνο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nickoikono11, 26/12/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα με υγεια!
    Σας παρακαλω εχω φτασει στο τελος της βασης του βουνου και οταν παω στη κορυφη για το μαζεμα των 20 κλειδιων δεν μου δειχνει τα βηματα 31, 32, 33 και 34! Το ID μου ειναι 23027084

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα χρόνια πολλά.
    Συμβαίνει αυτό και σε μένα.
    Επανέρχεται με ανανέωση.

3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Το εχω κλεισει και ανοιξει απειρες φορες απο την αρχη του δρωμενου και δεν μου το δειχνει!! Δηλ. μεχρι τωρα δεν μου το εχει εμφανιζει ουτε μια φορα
    Επισης μεσα στο βημα 34 βρισκεται το διακοσμητικο της φασολιας κακαο με γευση τυφλοποντικα το οποιο δεν μου το εμφανιζει ουτε στον πινακα με τα v που εχουμε τελειωσει!

Τελευταία επεξεργασία: 26/12/25
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Πας με τα βελάκια στα αριστερά τέρμα;

Δείξε μας ένα screenshot σε παρακαλώ.

5. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Λυπαμαι Δεν ξερω να κανω screenshot! Moνο αν μπειτε εσεις μεσω του ID.Παω με τα βελακια

6. -Snorkel-

upload_2025-12-26_19-55-52.png

Πατάς αυτό μέχρι να γίνει γκρι;

7. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ναι! Γινεται γκρι αλλα δεν εμφανιζονται τα ανωτερω βηματα!!! Ορισμενα κουτια "αναβοσβηνουν" και τα βλεπεις και τα πατας! Τα συγκεκριμενα βηματα ειναι σαν να μην υπαρχουν!!

8. -Snorkel-

Οπως βλέπεις και εδώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο λογαριασμό σου.
    Επιλέγεις την κορυφή του βουνού στο ταμπλό δεξια;

upload_2025-12-26_20-25-20.png

9. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ναι! Το θεμα ειναι η βαση του βουνου! που ειναι τα κουτια 31, 32, 33 και 34?
    Νομιζω οτι βρηκα τη λυση! Μην ασχολειστε αλλο με το θεμα! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και συγγνωμη για την ταλαιπωρια!!!

10. -Snorkel-

Θες να μας εξηγήσεις ποιο ήταν το πρόβλημα ωστε να ξέρουν και οι άλλοι παίκτες που ίσως έχουν μπερδευτεί?

11. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ναι ! Τα κουτια 31, 32, 33 και 34 ειναι ανακατεμενα στη βαση του βουνου, και δεν ειναι οπως νομιζα με τη σειρα! Το παρατηρησα απο το σχεδιαγραμμα των συχνων ερωτησεων και διαπιστωσα οτι τα εχω ηδη ανοιξει! Μεγαλη βλακεια μου, αλλα μη με παρεξηγειται γιατι εχω και καποια ηλικια! Σας ζηταω ξανα συγγνωμη για την ταλαιπωρια, και να εχετε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

12. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή χρονιά με υγεία και για σένα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.