Βοηθός μαγικής φασολιάς.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 24/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα!
    [​IMG] [​IMG]
    ''Εαν έχεις ανοιχτή την κατηγορία "Σειρές νε αντικείμενα" και χρησιμοποιήσεις τον βοηθό, θα κλειδώσουν μονο οι σειρές αυτής της κατηγορίες ενώ αν έχεις ανοιχτή την κατηγορία " Όλες οι σειρές" . θα κλειδωθούν όλες οι σειρές.''

Πώς γίνεται να έχω και την επιλογή ''Σειρές με αντικείμενα'' στο βοηθό της μαγικής φασολιάς;
    Ευχαριστώ!

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Εάν πας στη φασολιά σου θα δεις πάνω αριστερά, όλες τις σειρές. [​IMG]
    Εάν πατήσεις το βελάκι που υπάρχει κάτω απ το γραφικό της φασολιάς, θα σου ανοίξει μια λίστα.
    Εκεί μπορείς να δεις τις κατηγορίες της φασολιάς, να επιλέξεις ποια κατηγορία θέλεις και να την κλειδώσεις ξεχωριστά με το βοηθό. Η
    κατηγορία Σειρές αντικειμένων, που αναφέρεις, είναι το γραφικό με το δωράκι. [​IMG]

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Μάλιστα! Η σειρά που ανέφερα ήταν ενδεικτική. Αν δηλαδή έχω ενεργοποιημένο το βοηθό και δεν θέλω να μαζέψω μία συγκεκριμμένη σειρά, θα τσεκάρω και θα μαζεύω μία μία όλες τις υπόλοιπες; Κατάλαβα σωστά; Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ!

Τελευταία επεξεργασία: 24/4/17
  4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.