Βοήθεια για το δέντρο της σοφίας.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 10/2/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και καλό κουράγιο σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας διάβασα σε ένα πόστ μια συναγρότησας ότι τα διακοσμητικά πρωταθλητής σοδειάς ασημένιο και πρωταθλητής φάρμας ασημένιο τοποθετούνται στο δέντρο της σοφίας που βρίσκετε στο ξέφωτο του δάσους αλλά επειδή δεν ξέρω πως μπορώ να τα τοποθετήσω μήπως μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Απο τις αποστολές Διαγωνισμός και Έκθεση στη Λαχαναγορά θα πάρεις ως έπαθλο Κύπελλα.
    Θα πας μετά στο ξέφωτο του δάσους και θα πατήσεις τη ρούνα, πάνω πάνω στο δέντρο και θα καταθέσεις τα έπαθλα που θα έχεις πάρει.

upload_2021-2-10_10-39-52.png

3. stelios.kavala

Τα εχω στην αποθήκη μου πηγα να τα τοποθετήσω όπως μου ειπατε αλλα μου λεει ότι θελει να το ανοιξω με 300 αστερακια τι κανω ?? Καταλαβενω ότι σε ζαλιζω αλλα συγχωραμε επειδή δεν κατεχω πως να τα βαλω.

4. -*thumbelina*-

Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τη ρούνα με 300 αστεράκια και μετά θα τα τοποθετήσεις στη ρούνα.

5. stelios.kavala

Χίλια ευχαριστω για την απάντησή σου Κα thumbelina να ειστε καλα καλο μεσημερι και καλο υπολοιπο

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλό μεσημέρι και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.