Βιοτεχνικα αγαθα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την bilbo, 16/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Γεια σας , θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μου βγαζει τα βιοτεχνικα αγαθα για το μπαχαμαραμα και αν τα βγαλει ποτε θα τα βγαλει; θελω να αγορασω καποια που μου ειναι πολυ χρησιμα αλλα δεν μου τα βγαζει στην λαικη. ευχαριστω για την προσοχη σας! :) επισης μιας και το θυμηθηκα ειχα κανει παλια μια ακομα ερωτηση για τα φιορινοδεντρα , μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε το ποτε και αν τα ξαναβγαλετε; Αν εχω καποιο λαθος σχετικα με το θεμα σας παρακαλω ενημερωστε με πρωτα ποιο ειναι και μετα σβηστε το! καλο σας μεσημερι!

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    τα βιοτεχνικά προϊόντα εμφανίζονται από επίπεδο 70 της φάρμας. Αν δεν είσαι τότε θα πρέπει να να περιμένεις.

Θα σε παρακαλούσα να ανοίγεις διαφορερικά θέματα όταν έχεις δύο ερωτήματα.

Το φιορινόδεντρο δεν ξέρουμε αν και με ποιο τρόπο να ενταχθεί στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείς από επίσημη ανακοίνωση.

Τελευταία επεξεργασία: 16/7/16
  3. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

σας ευχαριστω πολυ και ενταξει την επομενη φορα θα το προσεξω και θα το κανω!

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

παρακαλώ

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.