Βασικές σειρές φασολιάς

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by rafaelos2011, Jun 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα, ξεκλείδωσα πριν 3 μέρες περίπου την μαγική φασολιά, και έχοντας τις τρεις βασικές σειρές μου λέει ότι λαμβάνω ένα μπόνους τάδε για την κάθε μία σειρά, αλλά μόνο για μία φορά. Αυτό σημαίνει ότι μετά από την πρώτη φορά δεν θα παίρνω τίποτα και η φασολιά θα λειτουργεί απλώς ως ένας αποθηκευτικός χώρος για τα διακοσμητικά μου; Ή μήπως η ένδειξη έχει κάποιο νόημα το οποίο δεν έχω καταλάβει;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Οταν ενεργοποιήσεις την σειρά, θα πάρεις το Bonus σου και ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα. Μολις ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος, θα μπορέσεις να ξανα πάρεις το Bonus που αναλογεί σε αυτή την σειρά.

Όσες φορές ενεργοποιείς τη σειρά θα παίρνεις το μπόνους.

rafaelos2011 likes this.
  3. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Άρα το μόνο μία φορά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.:)

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια και σε σένα. :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.