Βασίλισσα του καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 28/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Ανακοινώσατε ότι από αύριο θα τρέξει το δρώμενο της Βασίλισσας του καρναβαλιού, που περιλαμβάνει δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος είναι θα διακοσμήσουμε το άρμα και το δεύτερο, να παίξουμε σε ένα μίνι παιχνίδι.
    Για το μίνι παιχνίδι, θα χρειαστούμε δίχτυα ζαχαρωτών. Στις ΣΕ όμως, η εύρεση αυτού του αντικειμένου, με μπερδεύει. Την μία λέτε ότι θα τα βρίσκουμε.....

....απο όλες τις συγκομιδές (στάβλων/εργαστηριών, φυτών, δέντρων) από δώρα φίλων ή μπορείς να αγοράσεις στο κατάστημα. Χρησιμοποίησε τα για τα μαζεύεις όσα πιο πολλά ζαχαρωτά μπορείς και να κερδίσεις καταπληκτικά δώρα.

και λίγο πιο κάτω, το αναφέρετε ως προϊόν μύλου....
    Δίχτυ Ζαχαρωτών

Απαιτούμενα : 160 x ανθύλλιο πάρτι , 5 x πλαίσιο διχτύων
    Χρόνος παραγωγής : 1 λεπτό

Τελικά, ποιο από τα δύο είναι το σωστό?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Αν κοιτάξεις προσεκτικά τις ΣΕ καθώς και την επίσημη ανακοίνωση θα δεις οτι :

Δίχτυ Ζαχαρωτών = προίον μύλου
    Πλαίσιο διχτύων = αναδυόμενο

Νομίζω είναι ξεκάθαρο τόσο στις ΣΕ όσο και στην επίσημη ανακοίνωση. o_O

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Όταν για το ίδιο πράγμα αναφέρονται στις ΣΕ δύο κατευθύνσεις, ξεκάθαρο δεν μπορείς να πεις ότι είναι. Κρατάω αυτό που μου λες ως οριστικό. Προϊόν μύλου.
    Θα σας πρότεινα όμως, να αφαιρέστε την παράγραφο που αναφέρει ότι τα βρίσκουμε από τις συγκομιδές, από δώρα φίλων και με αγορά από το κατάστημα.
    Καλό βράδυ!!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή.
    Μιας και ανταλλάζουμε συμβουλές, και εγώ με την σειρά μου θα σε συμβούλευα να διαβάζεις όλες τις Συχνές ερωτήσεις και τις Επίσημες ανακοινώσεις και να μην στέκεσαι σε ένα μεμονωμένο κομμάτι μιας γενικής περιγραφής.

Καλό βράδυ και σε εσένα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.