Βίσονες

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Iliodora., 22/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Iliodora.

Iliodora. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας! Έχω την εντύπωση οτι δεν μου πιστώνονται οι βίσονες και μόλις δε πρίν από λίγο....Έχω 5 σταύλους εδώ και 3 μέρες και τους μαζεύω συνέχεια. Και έχω ΜΟΝΟΝ 22... Το ID μου είναι ID: 19212193. Ευχαριστώ.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Το ράντζο βίσονα έχει διάρκεια 18 ώρες, με νερό μειώνεται στις 12:30 ώρες. Εφόσον έχεις 5 στάβλους και πιθανόν προλαβαίνεις ένα μάζεμα μέσα στην ημέρα, δεν βλέπω που είναι το περίεργο στο νούμερο που μας λες.

Μετά από έλεγχο που έγινε και στο λογαριασμό σου, διαπιστώθηκε ότι παρέδωσες 50 βίσονες στην αποστολή "Άγριοι καβαλάρηδες" στο 5ο βήμα και διαμαντένια αποστολή στις 2017-10-15 01:14:32.

3. Iliodora.

Μα το γνωρίζω, αλλά προλαβαίνω και δυο μαζέματα την ημέρα!Επίσης γνωρίζω τι παρέδωσα για αυτό τον λόγο και έβαλα 5 σταύλους βίσονα να τρέχουν.Νομίζω οτι δεν πιστώθηκαν ούτε σήμερα, ούτε χθές όπου άρχισα να παρακολουθώ. Ευχαριστώ.

4. .selia.

Οι βίσονες πιστώνονται κανονικά. Τις περισσότερες ημέρες φαίνεται ότι μπαίνεις μόνο πρωί στο λογαριασμό σου, άρα κάνεις ένα μάζεμα. Σήμερα στο τελευταίο μάζεμα, στις 2017-10-22 10:25:51 οι βίσονες πιστώθηκαν κανονικά.

5. Iliodora.

Οκ....Άρα μπορώ και το βράδυ να τους ξαναμαζέψω, δηλαδή δυο φορές....
    Ας κλείσει το θέμα...Θα το παρακολουθώ.Ευχαριστώ πολύ...

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.