Βίκινγκς

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την νταφυντακ, 10/5/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. νταφυντακ

νταφυντακ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Από την αρχή του δρώμενου, αυτή η πίστα των βίκινγκς, δεν άνοιξε ποτέ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τώρα κοντεύει η λήξη αλλά τι εννοείς οτι δεν άνοιξε ποτέ?
    Μια αόριστη ανάρτηση δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε τι βοήθεια θελεις.

3. νταφυντακ

Γνωρίζω ότι τελειώνει. Νομίζω ότι είμαι σαφής. Μου έδειχνε μια εικόνα παγωμένη. Τίποτα παραπάνω, το τσεκούρι δεν λειτουργούσε.
    Και όχι δεν είχα χρόνο για κουβέντες νωρίτερα.
    Δεν καταλαβαίνω βέβαια, γιατί είναι αόριστη η ανάρτησή αλλά είναι άλλο θέμα.
    Το ότι είναι ετεροχρονισμένη ναι, γιατί δεν ωφελήθηκα της πίστας τα δώρα.
    Ευχαριστώ, που ασχοληθήκατε.

4. -Snorkel-

Αν θεωρείς οτι αυτή είναι μια λεπτομερής περιγραφή και εμείς έπρεπε να καταλάβουμε οτι η οθόνη πάγωνε, τότε κάνεις λάθος.

Να σου επισημάνω οτι το δρώμενο δεν είχε πρόβλημα. Υπήρχαν προβλήματα από παίκτες με υπολογιστές πολύ παλιούς αλλά δυστυχώς δεν είναι δική μας υπαιτιότητα.

Επίσης όπως βλέπω, προσπάθησες ΜΙΑ φορά να παίξεις στις 2022-05-06 21:38:21 και εκ τότε δεν προσπάθησες ξανά. ;)

Οπότε ναι, να αναφέρεις ένα πρόβλημα που προέκυψε μια φορά πριν από 4 ημέρες, δεν μας δίνει περιθώρια να σε βοηθήσουμε.

5. νταφυντακ

Πάντα ευγενική... τι να πω! Ελληνικά ξέρω πολύ καλά δεν μίλησα για λεπτομερή περιγραφή και σας είπα ευχαριστώ κλειδώστε τι άλλο θέλετε να πω εγώ φταίω; ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω γιατί το κάνετε τέτοιο θέμα και με προσβάλλεται. φυσικά εγώ φταίω που σπατάλησα το χρόνο μου και έγραψα στο φόρουμ.
    Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.

6. -Snorkel-

Δεν είδα να λες καλησπέρα ;)

Επίσης δεν ξέρω που προσβλήθηκες. Τι έδειξε ο έλεγχος σου ανέφερα που έρχεται σε αντίθεση με όσα ανέφερες. Δεν ήξερα ότι το να παραθέτεις το ιστορικό θα σε προσέβαλε. Συγνώμη για αυτό λοιπόν. :oops:

Καλή συνέχεια και καλό βράδυ.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.