Αχυρωνας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Eleni12713, 31/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Eleni12713

Eleni12713 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πως βαζω τα πραματα μου στηην αποθηκη; στην αποθηκη δειχνει οτι εχω τρια δωρα κατω δεξια αλλα ειναι γκριζαρισμενο.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη; Τι θες να βάλεις στην αποθήκη σου; Αν θες να βάλεις στάβλους ή δέντρα, θα πατησεις στην αριστερή μπάρα το φτυάρι και μετα το κόκκινο απαγορευτικό. Θα διαγράψεις οτι δεν θες και θα πάει στην αποθήκη σου.

3. Eleni12713

Eleni12713 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Στον αχυρωνα εχω την αποθηκη, θελω π.χ. να βάλω αυτά που καλλιεργώ. Πως θα το κάνω αυτό; Επίσης στην αποθήκη κάτω δεξιά, έχει ένα δώρο, ένα χέρι και ένα πρόβατο. Στο δώρο μου δείχνει τον αριθμό 3. Αλλά όλα είναι γκριζαρισμένα. :/

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Εκει αποθηκεύονται μόνο τα βιοτεχνικά σου προϊόντα αυτόματα. Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις εκεί τίποτα άλλο. Αν επιλέξεις ένα βιοτεχνικό αγαθό και πατήσεις το δώρο, μπορείς να το στείλεις δώρο σε κάποιον γείτονά σου. Αν πατήσεις το χεράκι, τότε θα το καταναλώσεις και αν πατήσεις το πρόβατο, θα μπορέσεις να το πουλήσεις στη λαϊκή.