Αχνιστό Ελιξίριο της Ζωής

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 9/1/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πολύ καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα θα μου επιτρέψετε και πάλι να σας κάνω μια ερώτηση είχα στο Νησί του Θησαυρού το διακοσμητικό Αχνιστό Ελιξίριο της Ζωής που και αφού μάζεψα τα δωράκια που έδινε το διάγραψα και πήγα να το ξανατοποθετήσω στην ίδια θέση που το είχα αλλά δεν μπορώ να το βρω στην αποθήκη μου. Σας παρακαλώ μήπως μπορείτε να κάνετε τον κόπο να μου πείτε που βρίσκετε ? το id μου είναι 27708204. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το αχνιστό ελιξήριο είναι περιορισμένων χρήσεων, όταν το διαγράφεις, χάνεται.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Ααα μάλιστα δηλαδή εγώ νόμιζα ότι επειδή έλεγε ότι είναι μόνο για διακόσμηση εάν το διέγραφα και το ξανατοποθετούσα θα έδεινε κάποιους πε. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας να είστε καλά. Καλό υπόλοιπο.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.