Σ.Ε Αυτόνομος Διακομιστής - Standalone Client

Η συζήτηση στο 'Συχνές Ερωτήσεις Τεχνικών Θεμάτων' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 9/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Τι είναι ο Αυτόνομος Διακομιστής;
  Είναι ένας διακομιστής που μπορείτε να κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε μία φορά. Μετά από μια επιτυχή εγκατάσταση, θα έχετε πρόσβαση στο διακομιστή μέσω μιας συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας.

  [​IMG]

  Που μπορώ να βρω τον Αυτόνομο Διακομιστή;
  Εδώ : https://www.farmerama.com/?action=externalDownloadUnity
  Μόλις ανοίξετε την σελίδα, η λήψη θα ξεκινήσει αυτόματα.
  Αν κάνετε log in στο Unity/WebGL, μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας σε αυτό το κουμπί.
  upload_2020-12-9_13-21-57.png
  Θα κατευθυνθείτε στην σελίδα λήψης.

  Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση τον Αυτόνομο Διακομιστή;
  Κάνοντας διπλό κλικ στην εφαρμογή που κατεβάσετε, θα αρχίσει αυτόματα η εγκατάσταση. Μετά από την επιτυχή εγκατάσταση θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ στην εικόνα στην επιφάνεια εργασίας και μια σελίδα Log in θα ανοίξει. Αφού συνδεθείτε , το παιχνίδι θα ανοίξει και μπορείτε να παίξετε FARMERAMA.

  upload_2020-12-9_13-25-0.png

  Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για την εγκατάσταση του Αυτόνομου διακομιστή;
  Θα χρειαστείτε μια ενεργή σύνδεση στο Interner και τουλάχιστον 512 MB ελεύθερο χώρο στο Laptop/Υπολογιστή σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην τρέχετε άλλα προγράμματα παράλληλα - ειδικά κατά την διάρκεια της εγκατάστασης (όπως skype, Netflix) και πιθανόν να χρειαστείτε να προσθέσετε το αρχείο ως ασφαλή στο πρόγραμμα antivirus σας. Επίσης θα χρειαστείτε 2 GB RAM και Windows7 32bit

  Τι θα γίνει αν παρουσιαστούν προβλήματα κατά την εγκατάσταση;
  Σας παρακαλούμε ελέγξτε αν έχετε ελεύθερο χρόνο στο laptop ή στον Υπολογιστή σας και αν χρειάζεται απελευθερώστε χώρο. Επίσης ελέγξτε αν το Avtivirus σας χρειάζεται άδεια. Φυσικά χρειάζεται μια σταθερή σύνδεση στο Interner , για αυτό ελέγξτε αν είστε συνδεμένοι στο internet. Επιπλέον δώστε προσοχή μήπως είστε ήδη συνδεμένοι με αυτό το λογαριασμό στο browser. Όπως συνήθως μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό κάθε φορά. Σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε οτι επανεκκινήσατε τον υπολογιστή σας μετά την πρώτη εγκατάσταση.
  Ανάλογα την επίδοση του συστήματος σας και την σύνδεση σας στο internet, η λήψη και η έναρξη του διακομιστή θα πάρει λίγο χρόνο. Όσο πιο παλιός είναι ο υπολογιστή σας και έχετε αργή σύνδεση , η διαδικασία θα διαρκέσει περισσότερο.

  Σε περίπτωση που έχετε ακόμα πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης, θα είναι χαρούμενοι να σας βοηθήσουν.
  Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε παλιά λειτουργικά συστήματα όπως Windows XP ή Vista δυστυχώς ο διακομιστής δεν θα μπορέσει να τρέξει. Επίσης εστιάζουμε στα λειτουργικά συστήματα windows. Mac και LInux δεν υποστηρίζονται προς το παρόν, αλλά εργαζόμαστε για μια λύση για το Mac.

  Πως μπορείτε να μεγεθύνετε την εικόνα;
  Ήδη έχουμε εισαγάγει λειτουργία Zoom, μπορείτε να το βρείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
  Το Zoom θα αυξήσει ή θα μειώσει το μέγεθος του παραθύρου.
  upload_2020-12-9_13-26-7.png

  Κάτι άλλο;
  Ναι. Μερικά πράγματα που είναι σημαντικό να γνωρίζετε:

  • Θα προστεθεί η δυνατότητα να αποθηκεύεται να στοιχεία πρόσβασης όπως συνήθως
  • Θα προστεθεί ένα κάδρο (το ID σας και το όνομα χρήση θα εμφανίζoνται ξανά)
  • Εργαζόμαστε σε μία λύση ώστε να υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης
  • Φυσικά, είναι μια συνεχόμενη διαδικασία να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα και να βελτιώσουμε το παιχνίδι.

  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ή προβλήματα με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης. Παρέχετε μια λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος και δώστε τα παρακάτω στοιχεία.

  • Το ID σας
  • Λειτουργικό σύστημα και έκδοση
  • Χαρακτηριστικά του υπολογιστή
  • Ταχύτητα σύνδεσης
   
  Αρέσει στους tamgre και AMSakis.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Πως θα γίνονται τα Updates στο Client.

  Όταν θα υπάρχει μια νέα δημοσίευση στο παιχνίδι (Sync), όπως για παράδειγμα όταν είναι να ξεκινήσουν νέα δρώμενα, θα δημιουργούμε ένα νέο Client.
  Αυτός θα ανεβαίνει στο server (CDN). O Client εξετάζει, αμέσως μόλις εμφανιστεί η σελίδα Log in, αν υπάρχει νέα έκδοση , την κατεβάζει και την εγκαθιστά αυτόματα, έτσι ώστε δεν έχετε να κάνετε κάτι παραπάνω.
  Ωστόσο το αρχείο θα είναι περίπου 17-20 MB. Ανάλογα με την σύνδεση σας μπορεί να χρειαστεί μέχρι 10-15 δευτερόλεπτα για να γίνει η λήψη και ανάλογα με την επίδοση του υπολογιστή σας η εγκατάσταση θα χρειαστεί ακόμα λίγα λεπτά. Συνεπώς όσο πιο αργή είναι η ταχύτητα σύνδεσης και όσο πιο αργός είναι ο υπολογιστής τόσο περισσότερος χρόνος θα απαιτηθεί.

  Συνήθως κάνουμε μία ή δύο δημοσιεύσεις την εβδομάδα, οπότε αυτό δεν θα συμβαίνει τόσο συχνά, αλλά ειδικά τις επόμενες εβδομάδες, θα συμβαίνει πιο συχνά εξαιτίας των βελτιώσεων, διορθώσεις σφαλμάτων και τα υπόλοιπα - σας παρακαλούμε να δείξετε λίγο υπομονή.
   
  Αρέσει σε Lina123, tamgre, -sia1971- και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.