Αυτόματη συγκομιδή

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 4/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα!
    Έχει εξαφανιστεί το κουτάκι που τσεκάραμε την αυτόματη συγκομιδή στο αρχοντικό. Έχω κάνει εκκαθάριση ιστορικού κλπ, επανεκκίνηση του browser, αλλά δεν εμφανίζεται.
    Υπάρχει άλλος τρόπος να την ενεργοποιήσω;
    Είναι γενικευμένο πρόβλημα ή μόνο δικό μου;
    ID: 34113173
    Ευχαριστώ!
    ΥΓ. Γενικά όταν πηγαίνω στο αρχοντικό φαίνεται σαν να μην έχω premium, αλλά όταν πήγα να αγοράσω, νομίζοντας ότι έληξε και δεν ανανεώθηκε, μου είπε ότι έχω!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα, μήπως έχει λήξει το πριμιουμ; Μπορείς να κάνεις άλλη μια φορά Logout και ξανά Login και να μας ενημερώσεις;

3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα και πάλι.
    Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά προσπαθούσα να δοκιμάσω και από άλλο περιηγητή, να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω το flash player κλπ, εν μέσω δουλειάς.
    Τίποτα δεν έπιασε, αλλά μόλις μου έβγαλε το μήνυμα με τα δώρα από την ανανέωση του premium, οπότε κάπου είχε μπερδευτεί. Τώρα όλα εμφανίζονται κανονικά.
    Ευχαριστώ πολύ και μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

παρακαλώ καλή συνέχεια
    Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.