Αυτοκόλλητα από Γιορτή του Γραφείου (Γιορτή 35)

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την icons1, 31/8/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. icons1

icons1 Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα, με αφορμή μια καταγραφή που κάνω για τα αυτοκόλλητα που μου λείπουν, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να εντοπίσω τα αυτοκόλλητα από την Γιορτή του Γραφείου (Γιορτή 35) στο άλμπουμ με καμία αναζήτηση (ούτε με λέξη "γραφείο" στο όνομα, αλλά ούτε και στο σορτάρισμα με βάση την πηγή, όπου δεν βρίσκω καν "Γιορτή 35").

Ξέρω ότι δεν έχω τα αυτοκόλλητα (ίσως έχω μόνο της συμμετοχής), αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν εμφανίζονται καν ως ομάδα με γκρίζες τις θέσεις των αυτοκόλλητων που λείπουν, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν στο άλμπουμ με κάποιον άλλο τίτλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αν βάλεις την ταξινόμηση αλφαβητικά, θα δεις αν τα έχεις ή όχι.

3. icons1

Με αναζήτηση "Γιορτή του Γραφείου" δεν εμφανίζονται ούτε γκριζαρισμένα - για παράδειγμα τα ακριβώς προηγούμενα στην αλφαβητική ταξινόμηση είναι τα αυτοκόλλητα από τη "Γιορτή της πολικής αρκούδας", εμφανίζονται και τα 3, το ένα που έχω έγχρωμο και τα 2 που μου λείπουν γκρι. Είναι σαν τα αυτοκόλλητα της "Γιορτής του Γραφείου" να μην υπάρχουν καν στο άλμπουμ καθόλου, ως κατηγορία (τουλάχιστον όχι με αυτό το όνομα).

4. -Snorkel-

Δώσε μου το ID σου να δω.

5. icons1

3528868 - έκανα Log in και από το αγγλικό και από το γερμανικό site, η "γιορτή 35" δεν μου εμφανίζεται πουθενά (στο γερμανικό στο σορτάρισμα βάσει πηγής τα αποτελέσματα πάνε από την Saison 34 στην Saison 36).

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας κυριακάτικα, έτυχε να χαζεύω τώρα και να το δω, πάντως δεν επείγει.

6. -Snorkel-

Το παιχνίδι είναι το ίδιο σε όποια γλώσσα και να μπεις.
    Οι μεταφράσεις μόνο αλλάζουν. Τίποτα άλλο.

Η γιορτή 35 δεν είχε πηγή. Αν τα βάλεις αλφαβητικά όπως σου είπα, θα τα δεις γκρι.

7. icons1

Προφανώς είναι ίδιο, δοκίμασα στις άλλες μήπως με την λέξη πχ office μου εμφανιζόταν. Μου λέτε με ποια λέξη-κλειδί να κάνω την αναζήτηση; Γιατί με την λέξη "γραφείο" δεν μου εμφανίζει τίποτα

8. -Snorkel-

Δεν εμφανίζονται γιατί δεν έχουν πηγή.
    Θα το προωθήσουμε. Όμως δεν τα έχεις οπότε δεν κάνει κάποια διαφορά αν τα βλέπεις ή όχι.

9. icons1

Αυτό υπέθετα, ότι ίσως είναι κεντρικό - ναι το ήξερα ότι δεν τα έχω (σίγουρα τουλάχιστον τα δύο), επειδή μου αρέσουν τα αρχεία και οι ταξινομήσεις τα έψαχνα όχι για να τα κάνω κάτι.
    Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο, καλό υπόλοιπο.

10. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.