Αυγο βραδυποδα.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την geoba, 8/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Καλο μεσημερι.
    Λοιπον....χθες το μεσημερι, λιγο μετα τις 15:00, πηγα στο ναο του νησιου για να ξεκλειδωσω το αυγο του βραδυποδα. Τοτε συνειδητοποιησα οτι το αγαλματακι ηταν σε χρωμα γκρι γιατι προηγουνταν το δενδροκομειο του νησιου, το ζωοκομειο και το εργοστασιο, τα οποια και δεν τα ειχα ξεκλειδωσει γιατι δεν με ενδιαφερουν και καθολου μην πω. Προσπαθησα μηπως ξεκλειδωνει μονο του. Τιποτε, τζιφος! Οποτε αναγκαστηκα να ξεκλειδωσω τα 3 προηγουμενα αγαλματα για να μπορεσω να παρω αυτο που με ενδιεφερε. Δεν μπορουσα να το τοποθετησω βεβαια στην αρχη αλλα μετα απο μια ανανεωση, μπορεσα και το τοποθετησα. Μεχρι εδω "ολα καλα". Με μεγαλη μου εκπληξη σημερα ειδα οτι υπηρξαν καποια θεματα με το synch και πλεον εχουν διορθωθει και το αυγο του βραδυποδα πλεον ξεκλειδωνει ανεξαρτητα απο τα προηγουμενα αγαλματιδια!!! Δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν οι χρυσες μπανανες (ειναι το επιπεδο μου τετοιο, που υπηρχε ενα αποθεμα 900+ μπανανων). Θεωρω ομως οτι τις κατεβαλα αχρεωστητως. Εμενα βεβαια δεν με επηρεασε ιδιαιτερα, σιγουρα ομως καποιους αλλους με λιγοτερο αποθεμα σε χρ. μπανανες, τους εκανε και βελαξαν. Ας φωναξουν κι αυτοι κι ας τις διεκδικησουν. Σιγουρα ομως εγω τις διεκδικω πισω κι ας καθονται να σκονιζονται στην μπαρα. Δεν το σχολιαζω παραπανω, θεωρω ομως ηλιου φαεινοτερον οτι οι συγκεκριμενες μπανανες πρεπει να επιστραφουν σε οσους τις κατεβαλαν χωρις να επρεπε να το κανουν.
    Ευχαριστω και αναμενω απαντηση σας.

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν να διευκρινίσω κάτι. Αναφέρεις οτι :

Μπορούσες να ξεκλειδώσεις μόνο το Εργοστάσιο για να πάρεις το αυγό βραδύποδα. Συνεπώς ήταν δικός σου λάθος να ανοίξεις όλα τα αγάλματα και να πάρεις όλους τους αποθηκευτικούς χώρους. Αρα μιλάμε για 45 χρυσές μπανάνες τόσες όσες χρειάζονται για το Εργοστάσιο.

Επιπλέον έδωσες χρυσές μπανάνες και δεν έλαβες κάτι;
    Για όσες μπανάνες πλήρωσες πήρες και το αντίστοιχο αντικείμενο οπότε πάλι δεν βλέπω κάτι άδικο επίσης.

Τέλος να σε ενημερώσω οτι δεν ήταν πρόβλημα αλλά βελτίωση η οποία αποφασίστηκε μετά το sync.
    Βάση των ΓΟΧ μπορούν να γίνουν αλλαγές ανα πάσα στιγμή του παιχνιδιού.

3. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Εγω δηλαδη, κατα τα λεγομενα σου, επρεπε να παω αναποδα σαν τον καβουρα ή να μυρισω τα νυχια μου οτι ξεκλειδωνοντας μονο το εργοστασιο θα ξεκλειδωσει και το αυγο του βραδυποδα! Εκπλησσομαι και παλι!
    Τωρα οσον αφορα το αν εδωσα μπανανες και πηρα κατι, ναι πηρα κατι που δεν με ενδιεφερε καθολου. Μα καθολου! Μα καθολου!!! Και την μια μερα ειναι στην διακριτικη μου ευχερεια να το κανω και την αλλη οχι (και το αντιστροφο). Awesome!!!
    Μου λες οτι δεν ηταν προβλημα αλλα βελτιωση(!!!! sic). Kαι αν με αυτην την βελτιωση καποιοι αδικουνται και καποιοι ευνοουνται δειχνει να μην σας κανει καμμια διαφορα. Παραξενη αποψη περι δικαιου αισθησης στ' αληθεια! Kαι εδω δεν μιλαμε για μια "βελτιωση" εξι μηνες πχ μετα την ανακοινωση του, οποτε το επανεξετασαμε και ειδαμε μια αδικια ή μια δυσκολια και δυσφορια σε πολλους παικτες και εμεις - τα καλα παιδια - το κανουμε πλεον πιο βατο!!! Tην ακριβως επομενη μερα? Kαι αυτο ειναι βελτιωση? Yποκλινομαι, σοβαρα τωρα!!!
    Kαι επειδη αναφερεις τους ΓΟΧ, ειναι σιγουρο για μενα οτι δεν εχεις καμμια διαθεση να κανεις πισω. Aς ειναι! Xαλαλι σας οι μπανανες!!! Mην σας τις στερησουμε κιολας!!! Aλιμονο σ' αυτους που δεν τους περισσευαν. Eκτος πια κι αν ειμαι ο μονος! Ή εκτος κι αν η ταμπακιερα δεν ειναι στο καθ' αυτο γεγονος αλλα καπου αλλου!!!

Αρέσει στον/ην Nantia123.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γιαυτό υπάρχουν οι συντονιστές που συνεχώς απαξιώνεις.
    Για να απαντάνε στις ερωτήσεις σας. Αλλά αν εσύ βλέπεις όλους και όλα εναντίον σου με απώτερο σκοπό να σε ζημιώσουν, και δεν διατίθεσαι να ρωτήσεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις, λυπάμαι αλλά δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να λύσω.
    Μπορείς να το λύσεις όμως εσύ και να ζητάς την βοήθεια των συντονιστών στις ερωτήσεις σου.

Είναι υποχρέωση μας να απαντάμε σε ερωτήσεις και δεν είμαστε εδώ για να δεχόμαστε μόνο κριτική. Λυπάμαι που έχεις αυτή την εσφαλμένη άποψη αλλά όπως βλέπεις έχει και επιπτώσεις.

Και οτι έγινε μια βελτίωση τις επόμενες ώρες από την εισαγωγή, είναι θετικό γιατί σημαίνει οτι είμαστε σε θέση και επιθυμούμε να βελτιώνουμε πράγματα και δεν αλληγορούμε 6 μήνες οπως εσύ επιθυμείς. Αλώστε αν η αλλαγή γινόταν σε 6 μήνες, πάλι την ίδια κριτική θα ασκούσες.

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.