Αταιστος καρχαριας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 16/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας παρακαλώ μπορείτε να μου πήτε εάν εχει πρόβλημα το εργοστάσιο καρχαριοδοντών δεν μπορώ να ταίσω το ψαράκι αν και εχω τροφή για καρχαρίες αν και εχω και σούπερ τροφή το ψαράκι θα μηνει νηστικό σας παρακαλω ελεξτετο id 27708204 μήπως κανω κατι λάθος?

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Κάθε εργαστήριο για να λειτουργίσει,εκτός από τροφές θέλει και ζώα.
    Εσύ μάλλον δεν έχεις ζώα,καρχαρίες στην περίπτωση μας.

3. stelios.kavala

Σόρρυ που άργησα να απαντησω αλλα με πεταξε εξω το παιχνιδι και μεχρι να συνδεθω και παλι γιαυτο και καθηστερισα οσο για το ότι εκτος από τροφες θελει και ζωα ναι το γνωριζω αλλα μεχρι τωρα εγω ταιζα με σουπερ τροφη και εδώ θελει και ζωα? εάν ναι ε τοτε αρχισε το αλσχαιμερ μου και σορρυ εάν σας ταλαιπωρησα.

4. iocaste1

Ή με σούπερ τροφή ταίζεις ή με απλή τροφή,για να λειτουργίσει χρειάζεσαι και καρχαρίες.
    Στην αρχή προφανώς θα είχες κάποιους και γιαυτό δούλευε μέχρι τώρα.

5. stelios.kavala

Ναι έτσι είναι χιλια ευχαριστω για την απαντηση σας να ειστε καλα καλο σας υπολοιπο και καλο βραδυ.

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλό σου βράδυ και σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.