Αστεία τροφή λύκων!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dika34, 1/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dika34

dika34 Αρχάριος στο φόρουμ

Μεγάλη αστοχία της εταιρίας να φτιάξει τέτοια αστεία τροφή για λύκους... Αρκετοί γονείς θα έχουμε πρόβλημα. Ο γιός μου,μου ζήτησε σπανάκι και όταν τον ρώτησα τι το θέλει, μου απάντησε ότι έχει ήδη έχει ανακατέψει κρεμμύδια με μπρόκολο και ψάχνει σπανάκι,μιας και θα πάμε αύριο στο ζώολογικο να τα'ι'σουμε και τον λύκο!!xD.
    Σας παρακαλώ πολύ πείτε μου αν παραμείνει έτσι,γιατί έχουμε αφήσει και στη μέση ένα παραμύθι του Άισωπου με ένα βοσκό (και δε θέλω να το μπερδεύω το παιδί...καταλαβαίνεται...) απαντήστε μου να ξέρω και εγώ τι θα φυλάει στη στάνη τελικά, πρόβατα; ή μπρόκολα,σπανάκια και κρεμμύδια;:oops:

Αρέσει σε natalia_prod72, graganta, .[agrotis]. και 2 σε άλλους.
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Η τροφή του λύκου είναι αυτή που βλέπεις και στον μύλο σου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

3. dika34

dika34 Αρχάριος στο φόρουμ

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε. Να είσαστε καλά!!

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.