Αριστερή στήλη & γραμμές

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 23/3/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα! Είχα κάνει νωρίτερα την ερώτηση στην ενότητα "Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι" και την διέγραψα για να μπορέσω να την αναρτήσω εδώ (χωρίς όμως να καταφέρω να γράψω το λόγο γιατί πάτησα κατά λάθος "enter"). Ζητώ συγνώμη αν έκανα κάτι λάθος.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε -ιδανικά με κάποιο σχήμα- πως προχωράμε στη αριστερή στήλη που ζητάει να κάνουμε γραμμές? Πως δημιουργούμε για παράδειγμα 30 γραμμές?

Έχω φτάσει (τυχαία) στο βήμα που λέει "Δημιούργησε 30 γραμμές" και δεν ξέρω πως θα το ολοκληρώσω. Χάνω συνέχεια πλακίδια κάνοντας άσκοπες δοκιμές. Στο τέλος δεν θα καταφέρω να πάρω τη φασολιά.

Για να προχωράμε στην αριστερή στήλη αρκεί να ενώνουμε τυχαία ποσότητα σχημάτων σε γραμμή (χωρίς να κλείνουμε κύκλο) και κάποια στιγμή θα ολοκληρώνονται? ​

Τελευταία επεξεργασία: 23/3/25
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάθε γραμμή μετράει. Είτε είναι απλή γραμμή είτε σχήμα.

3. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια!

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.