Αργό παιχνίδι

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by zero1966, Dec 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zero1966

zero1966 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα, παρά την ανακοίνωσή σας ότι το πρόβλημα λύθηκε, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το πρόβλημα συνεχίζεται. Το παιχνίδι σέρνεται και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ξεκινάει κάποιο event. Σέρνεται τόσο πολύ, εκνευριστικά. Και για να σας προλάβω έχω κάνει όλα αυτά που πάντα μας προτείνετε, cookies, κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
    Μήπως θα πρέπει να δώσετε κάποια περισσότερο ριζική λύση ? γενικότερα ?
    Ευχαριστώ

maria071966 likes this.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
    Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα γραφικά και επίσης δοκιμασε να μπεις με κάποιον άλλο περιηγητή
    Θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις

3. zero1966

Καλησπέρα,
    Δοκίμασα και από άλλο περιηγητή και πάλι αργεί. Και για να γίνω πιο σαφής όταν λέω ότι αργεί εννοώ πως μαζεύοντας τα χωράφια, εγώ μπορεί να έχω τελειώσει το χωράφι και αυτό μου δείχνει ότι μαζευτεί το μισό. Και μετά κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα για να "πάρει" την εντολή και συνεχίζει. Δεν "ακολουθεί" την ταχύτητα των κινήσεων μου, εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο

Σας ευχαριστώ

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα και πάλι
    Επειδή δεν υπάρχουν αναφορές για αργό παιχνίδι αυτή τη στιγμή, δοκίμασε να κάνεις reset το modem σου, μήπως φταίει η σύνδεση σου
    και ενημέρωσε μας

5. zero1966

ΟΚ Ευχαριστώ

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα παραμένει ανοιχτό μέχρι να μας ενημερώσεις αν συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα.

7. zero1966

καλησπέρα, νομίζω ότι βελτιώθηκε σημαντικά από την επανεκκίνηση του modem. Θα το παρακολουθώ

Ευχαριστώ. Καλές Γιορτές

8. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,καλή συνέχεια κ καλές Γιορτές.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.