Απώλεια στάβλου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sotiriospanor, 4/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sotiriospanor

sotiriospanor Αρχάριος στο φόρουμ

Κύριοι
    Είχα κερδίσει ( απο μυστηριώδη στ'αβλο) εναν στάβλο Πλατύπους. Εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα οτι δεν εχω ανάπτυξη απο αυτόν. Έψαξα και στην αποθήκη και στα χωράφια και δεν υπάρχει πουθενα. Θα ήθελα την επέμβασή σας για την αποκατάσταση του προβλήματος.
    Ευχαριστώ
    Υ.Γ. προς απόδειξη έχω τελειώσει αποστολή στη λαχαναγορά ΄΄Ασυνήθηστη μούσᨨ

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα ,Καλή χρονιά.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος τι εννοείς δεν βλέπεις ανάπτυξη ?
    Είσαι σίγουρος πως είχες τον "στάβλο πλατύποδα" ? Και αν ναι, έχεις ψάξει καλά στους χώρους σου?

3. sotiriospanor

Πραγμαυικά πριν σας γραψω έχω ψάξει παντού. Αυτή τη στιγμή έχω 2 μονάδες πλατύποδα. Εδω και 1 1/2 εβδομάδα παρατηρούσα ότι ο αριθμός δεν αυξάνεται και ψάχνοντας βρήκα ότι δεν υπάρχει πλέον. Επίσης για την αλήθεια του πράγματος σας ανέφερα ότι εχω τελειώσει αποστολή στην λαχαναγορά, την Ασυνήθηστη Μούσα, όπου χρειάστηκα πλατύποδες. Δεν ασχολήθηκα άλλο γιατί στις άλλες αποστολές δεν έχω τα άλλα ζώα που χρειάζονται

Όμως τώρα που θυμάμαι καλύτερα πρίν απο ένα μήνα περίπου είδα το πρωί που άνοιξα το παιχνίδι ότι έλειπαν 2 στάβλοι απο τα χωράφια. Δεν ανυσήχησα και δεν έψαξα για συγκεκρημένους στάβλους. Έβαλα στα κενά δύο τυχαίους. Μάλλον όμως τότε υπήρξε το πρόβλημα

συγχώνευση απο διπλοποσταρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 5/1/16
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Δεν έχουμε καταλάβει τι εννοείς
    Έχεις 2 στάβλους πλατύποδα και δεν παίρνεις την παράγωγη? ή έχεις χάσεις τους στάβλους και δεν τους βρίσκεις στη φάρμα σου?
    Μήπως έχεις κατάστημα καταδύσεων και οι πλατύποδες που παράγεις πηγαίνουν εκεί?

5. sotiriospanor

¨εχεται δίκιο συγνώμη για την αναστάτωση
    όντως υπάρχει κατάστημα καταδύσεων γι αυτο μαίνουν στάσιμοι

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καμία αναστάτωση.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.