Απώλεια Διακοσμητικού

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by rixainrempite, Feb 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα.
    Πριν τοποθετήσω τα δενδρύλια στην φάρμα μου, είχα τοποθετημένα στην βασική διάφορα διακοσμητικά. Μεταξύ αυτών και το διακοσμητικό Αρκούδα με Μάσκα 1, μαζί με την αναβάθμισή του, Αρκούδα με Μάσκα 3.
    Για να τοποθετήσω τα δενδρύλια, ξήλωσα τα πάντα από τον συγκεκριμένο χώρο. Από τότε, τα διακοσμητικά που σας αναφέρω παραπάνω, αγνοούνται.
    Ευχαριστώ.
    ID 5846564.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Θέλω να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά ποια διακοσμητικά είχες.
    Αν είχες ένα διακοσμητικό ολοκληρωμένο δηλαδή με όλες τις αναβαθμίσεις του Αρκούδα με Μάσκα ή αν είχες 2 διακοσμητικά ξεχωριστά, ένα το απλό και ένα με την αναβάθμιση ΙΙΙ.
    Γενικά σου λέω για να ξέρεις, όταν ξηλώνεις ένα διακοσμητικό, επιστρέφει στη μπάρα σου αναβαθμισμένο.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Είχα τοποθετήσει το Αρκούδα με Μάσκα 1 και πάνω του έβαλα μόνο το Αρκούδα με Μάσκα 3. Το Αρκούδα με Μάσκα 2, δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.
    Παρατηρώντας σήμερα τα υπόλοιπα στην μπάρα μου, διαπίστωσα ότι στο Αρκούδα με Μάσκα 2, αντί να είναι υπόλοιπο 1 τεμάχιο, μου δείχνει υπόλοιπο 2. Λόγω πάρε-δώσε, σκέφθηκα μήπως κάποιος φίλος-γείτονας μου το έστειλε ως δώρο, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Μήπως σας βοηθήσει..

4. *Kirki*

Καλημέρα.

Σωστά τα βλέπεις στη μπάρα σου τα διακοσμητικά.

Το ένα απ τα δύο "Αρκούδα με μάσκα 2 " είναι αυτό που έβγαλες απ τη φάρμα σου και αφού δεν είχες βάλει τις αναβαθμίσεις με τη σειρά, μόλις το αφαίρεσες και πήγε στη μπάρα σου μετατράπηκε στο σωστό διακοσμητικό. Δηλαδή στην αναβάθμιση 2. Όπως καταλαβαίνεις η σειρά έχει 1 - 2 - 3 . Ακόμα και όταν το είχες φάρμα ουσιαστικά πε εμπειρίας έπαιρνες για την αναβάθμιση 2 και ας έδειχνε το γραφικό την 3.

Το άλλο "Αρκούδα με μάσκα 2 " είναι αυτό που δεν είχες τοποθετήσεις στη σωστή σειρά.

Μπορείς να τοποθετήσεις το ένα διακοσμητικό στη φάρμα σου και να βάλεις το άλλο από πάνω και έχεις ολοκληρωμένο το διακοσμητικό στην αναβάθμιση 3

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Με πόσους ΠΕ; 155 αντί 275;

6. *Kirki*

Εάν το βάλεις όπως σου περιέγραψα πιο πάνω, το ένα διακοσμητικό πάνω στο άλλο, θα έχεις την αναβάθμιση 3 και θα παίρνεις τα πε που αντιστοιχούν στην αναβάθμιση 3.

7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Το δοκίμασα και ισχύει.
    Καλή συνέχεια.

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.