Απωλεια φιορινιων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by photo68, Feb 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. photo68

photo68 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Κατα τη διαδικασια αποστολης δωρων στους φιλους μου , ( δωρεαν εργαλειοθηκες ) διαπιστωσα οτι με ενα κλικ του ποντικιου εξαφανιστηκαν 20 φιορινια , ενω εστελνα δωρο στον τριτο γειτονα . Σας παρακαλω καντε εναν ελενχο διοτι και στο παρελθον ειχα παρομοιο συμβαν αλλα με πολυ μικροτερο ποσο και δεν εδωσα σημασια...Ευχαριστω!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

καλησπέρα
    Είσαι σίγουρος πως δεν είχες εξαντλήσει, τα 5 δώρα που μπορείς να στείλεις ημερησίως ?
    Κάθε εργαλειοθήκη αν έχεις εξαντλήσει τα δώρα κοστίζει 5 φιορίνια

3. photo68

Καλημερα, γι' αυτο σας ανεφερα οτι ημουν στο τριτο απο τα επτα δωρα που δινω καθημερινα και ειχα αλλα 4 να δωσω δωρεαν.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Επικοινωνησε με την υποστήριξη για να ελέγξουν το πρόβλημά σου.

5. photo68

Εχω υποβαλει ερωτηση στην υποστηρηξη σχετικα με το προβλημα μου αμεσως μετα την τελευταια σας αναρτηση και δεν εχω παρει απαντηση.Πρεπει να κανω καποια αλλη ενεργεια η να περιμενω .Ευχαριστω.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η απάντηση απ την υποστήριξη σου έρχεται στο mail που έχεις δηλώσει στην υποστήριξη, όταν άνοιξες την επικοινωνία μαζί της.
    Έχεις ελέγξει το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο και δεν υπάρχει απάντηση εκεί;