Απουσια φωτο φυτου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 10/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ενήμερωσω ότι σε καμια έκταση δεν φενετε ότι εχει τελιωσει η παραγωγη ενοσ φυτου φένετε σαν να τα εβαλες τωρα ενώ εάν βαλεις τον κερσορα επανω φενετε ότι το φυτο ενια ετοιμο π.χ. σε μια εκταση εχω φυτεψει τσιλι δεν φενετε το σχεδιο του τσιλι (πιπεριτσες) αλλα εάν βαλω τον κερσορα επανω διχνει ότι είναι ετοιμη η παραγωγη. Αυτό εγινε μετα το χθεσινο απντειτ.ID 27708204

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κάνε ανανέωση και δες πάλι.

3. stelios.kavala

Εχω κανει ανανεωση εχω βγη και ξανα μπη κανα2-3 φορες αλλα δεν διορθωθηκε. Ο εντοπισμος εγινε και πριν 1 λεπτο μπηκα στο ξεφωτο του δασουσ να μαζεψω λιγο καλαμποκακι που εχω μολις μπηκα η εικονα φάνηκε κανονικα μολις βγηκα και ξανα μπηκα για καποιο άλλο λογο δεν εμφανιζοταν η εικονα αλλα ηταν ετοιμο το καλαμποκι και ετσι το μαζεψα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπαίνεις απο browser ή απο client;

5. stelios.kavala

από client

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Μπορείς, να μας δείξεις ένα screenshot;

7. stelios.kavala

Όχι δυστυχώς είμαι σκραπας και δεν ξερω πως το κανουν αυτό αλλα Κα hazel θα ακολουθησω την συμβουλη σας (ανανεωση) μηπως και φτιαξει σε λιγο θα εχω ετοιμη παταγωγη σιταρι οποτε θα σας ενημερωσω

8. .*Hazel*.

Έγινε καθαρισμός , σε παρακαλώ να κλείσεις το παιχνίδι και να το ανοίξεις ξανά για να δεις αν έχει διορθωθεί

9. stelios.kavala

Ναι διορθωθηκε προς στιγμης δεν υπηρξε το παραπανω πρόβλημα που σας ανεφερα σας εφχαριστω πολύ για την αμεσότητα σας. Καλο σας υπολοιπο.

10. .*Hazel*.

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.