Απουσία παικτών χωρίς ειδοποίηση.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την nataly.panos, 10/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. nataly.panos

nataly.panos Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα!!! έχω ακούσει ότι αν λείψεις για λίγο καιρό πρέπει να ιδιοποιήσεις κάπου στο φορουμ, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης είναι νέος στο παιχνίδι και δεν ξέρει ότι πρέπει να ειδοποιήσει, τι κάνουμε????
    Ρωτάω γιατι εχω μια γείτονα που ειναι καινούρια στο παιχνίδι και το θερμόμετρο της έχει χτυπίσει κόκκινο, την( katrina47, στο επίπεδο 3,) είναι θεια μου και βρίσκετε στο νοσοκομείο από την παραμονή της προτοχρονιάς κινδινεψε η ζωη της, αλλα τωρα ολα καλα δοξα το θεο!!

Σας παρακαλω πολυ κάντε κατι γι το θεμα με το θερμομετρο στο παιχνιδι μη χάσει τους γειτονες ειναι κριμα, ευχαριστω πολυ και καλη χρονια να εχουμε!!!

Αρέσει στον/ην katerina-paylopoyloy.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Που το έχεις ακούσει αυτό γιατι ομολογώ στα 8 χρόνια που είμαι εδώ πρώτη φορά το ακούω.
    Αλλά έστω οτι υπάρχει ένας τέτοιος μηχανισμός, σε τι ακριβώς θα βοηθούσε? Να κάναμε δηλαδή μια λίστα και να κρατάγαμε απουσίες; Δεν είμαστε σχολείο ούτε άλλος οργανισμός ωστε να παρακολουθούμε την ζωή των παικτών μας.

Οταν θα έχει την δυνατότητα να παίξει ξανά, το θερμόμετρο θα γίνει πάλι πράσινο και θα μπορέσει να ξανακαλέσει τους γείτονες της.
    Επιπλέον να σε ενημερώσω οτι το θερμόμετρο γίνεται κόκκινο μετά απο 28 ημέρες. Και όπως ομολογείς οτι είναι επίπεδο 3 σημαίνει οτι δεν έχει παίξει συνολικά πάνω από 5 λεπτά, οποτε δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα να χάσει κάποια πρόοδο.

Αρέσει στον/ην katerina-paylopoyloy.