Αποστολή προσωπικού μηνύματος στο φόρουμ.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την spammer, 4/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. spammer

spammer Ανερχόμενος συντάκτης

Πώς μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα σε διαχειριστή;

Αρέσει στον/ην ΠΑΝΟΣ476.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα σε διαχειριστή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Εχεις άλλη ερώτηση;

3. spammer

Και πώς μπορώ να συζητήσω με έναν διαχειριστή χωρίς να θεωρείται spam; o_O

Αρέσει στον/ην ΠΑΝΟΣ476.
  4. -Snorkel-

Αν θελεις να περάσεις την ελεύθερη ώρα σου μπορείς να συζητήσεις με συμπαίκτες σου.
    Δεν είναι ανάγκη υποχρεωτικά να πιάσεις συζήτηση με διαχειριστές. :)

5. spammer

Επίσης, να σου πω το ότι μου διέγραψες το θέμα ήταν πραγματικά απαράδεκτο. Δεν έχεις το δικαίωμα να καταστρέφεις τον ελεύθερο χρόνο των άλλων. Από εδώ τελειώσαμε. Πραγματικά έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μαζί σου. Τέλος, η ενημέρωση του προφίλ σου του Οκτωβρίου είναι άκρως προσβλητική για εμένα γιατί ξέρω πότε την είχες γράψει. Έκανα λοιπόν κι εγώ το ίδιο με εσένα, κινήθηκα στο ίδιο πεδίο, εφόσον αυτό που έκανες δεν απαγορεύεται...

Αρέσει στον/ην ΠΑΝΟΣ476.
  6. -Snorkel-

Την αιτία διαγραφής του θέματος σου την έχεις μάθει.

Λυπάμαι αν νομίζεις οτι θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιείς το Forum για να βρείς φίλους.
    Αυτό μπορείς να το κάνεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Και επειδή ούτε εσύ έχεις δικαίωμα να καταστρέφεις τον ελεύθερο χρόνο μου με ανόητες αναρτήσεις και ανόητες εικασίες..

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.