Αποστολή δώρων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την axillas, 23/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Καλή σας μέρα! Γείτονάς μου, μού ζήτησε να του στείλω ένα "πούπουλο" από τα προϊόντα που κατασκευάζουμε. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή όχι? Από προϊόντα, βλέπω ότι έχω τη δυνατότητα να στείλω μόνο "άρωμα"! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τα προιόντα που κατασκευάζουμε είναι το δόλωμα, εκλεκτό δόλωμα και δόλωμα πολυτελείας. Αυτά δεν μπορείς να τα στείλεις. Μπορείς να στείλεις όμως φτερό δολώματος, αγκίστρι και μεταλλικό δίσκο απο την καρτέλα των δώρων που λέει Εποχιακά δώρα.

3. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Αυτό το ξέρω (και το βλέπω), ότι μπορώ να στείλω φτερό δολώματος, αγκίστρι και μεταλλικό δίσκο. Έλεγα αν έχω τη δυνατότητα να στείλω φερ' ειπείν, μέλι, γάλα, κλπ. Μάλλον όμως δεν την έχω! Ευχαριστώ πολύ και...κλείστε το θέμα! Καλό Σ/Κ!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Όχι δεν μπορείς να στείλεις άλλα προϊόντα.
    Μόνο ότι βλέπεις στα καθημερινά δώρα.

Παρακαλούμε,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.