Αποστολή Λαχαναγοράς "Μαλλί"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -Phoebe-Hermes-, 16/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Phoebe-Hermes-

-Phoebe-Hermes- Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα σας.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αποστολή "Μαλλί". Είχα 8 προϊόντα μαλλί προβάτου και ενώ τα παρέδωσα στην αποστολή (ασημένια, βήμα 5/10), μου δείχνει πως μου απομένει ακόμα 1 για να την ολοκληρώσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το αίτημα σου θα χρειαστούμε το ID σου ή θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.
    ;)

3. -Phoebe-Hermes-

To ID μου είναι -Phoebe-Hermes-, 9726687

4. -Snorkel-

Στις 16.10.2014, 10:06:50 παρέδωσες 7 μαλλιά στο 5ο βήμα της αποστολής και στην ασημένια καμπάνια.
    Χρειάζεσαι άλλο ένα μαλλί για να ολοκληρώσεις το βημα αυτό.

5. -Phoebe-Hermes-

Άρα δεν είχα 8 μαλλιά όπως μου έδειχνε το πάνω κελί στη γραμμή "Έχεις", αλλά 7.
    Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Καλή σας μέρα!

6. -Snorkel-

Εφόσον δεν είχες παραδώσει κανένα μαλλι , θα είδες το συνολικό αριθμό των απατούμενων μαλλιών και θα μπερδεύτηκες

Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση;

7. -Phoebe-Hermes-

Είχα μαλλιά πριν παραδώσω, αλλά αντί για 7 (όπως μου είπατε ότι είχα πραγματικά) μου έλεγε στο πεδίο "Έχεις" ότι έχω 8. Για αυτό και τα παρέδωσα, νομίζοντας πως θα ολοκληρώσω το βήμα.
    Το θυμάμαι ότι έγραφε 8 γιατί στο βήμα 4/10 στη χρυσή αποστολή μου έλεγε πως έχω 8 μαλλιά και ότι εκκρεμούν 9, μιας και δεν είχα παραδώσει κανένα μαλλί. Για το λόγο αυτό δεν ολοκλήρωσα το βήμα 4/10-χρυσή και ολοκλήρωσα το 5/10-ασημένια.
    Για αυτό το λόγο παραξενεύτηκα και σας το ανέφερα.
    Όχι, δεν έχω κάτι άλλο να ρωτήσω.
    Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθειά σας.
    Καλή σας μέρα!

8. -Snorkel-

Καλή σου συνέχεια

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.