Απορία!

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 11/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Πραγματικά απορώ με την πλήρη αδιαφορία στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος,που σας έθεσα από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.Λέγοντας μου πως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου,το προβλημα θα επιλυθεί,κάτι που δεν έγινε και βλέποντας οτι στο θέμα που έθεσα το πρόβλημα, δεν υπάρχει άλλη απάντηση, την Τρίτη άνοιξα νέο ζητώντας μια απάντηση και δυστυχώς η απάντηση ήταν μια διαγραφή."Έγινε διαγραφή της ανάρτησης σου στο θέμα Απίθανα αυτοκόλλητα β΄. Αιτία: Υπάρχει ήδη θέμα ανοιχτό"...και παραμένει ανοιχτό το θέμα και περιμένω μια απάντηση ...ξέρετε ,μου αρέσει το δίκαιο και σε αυτή τη περίπτωση λυπάμαι αλλά θα μπορούσατε να μου δώσετε μια εξήγηση αν όχι λύση και να με αφησετε να περιμένω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το θεωρείς ωραίο και ηθικό να διαστρεβλώνεις την αλήθεια;
    Να παραβαίνεις κανόνες;
    Να προσβάλεις τους συντονιστες;

Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα εδώ; https://board-el.farmerama.com/threads/Απίθανα-αυτοκόλλητα.37928/#post-258312
    Ναι!

Ρώτησες ξανά;
    Οχι!

Αδιαφορήσαμε;
    Οχι, Γιατί όπως σου είπαμε το έχουμε πρωθήσει.

Είναι οι συντονιστές προγραμματιστές να λύνουν Bugs?
    Όχι. Λυπάμαι αν νομίζεις οτι οι συντονιστές διορθώνουν τα bugs αλλά κάνεις λάθος.

Παραβίασες κανόνες.
    Φυσικά όταν δημιουργείς νέα θέματα ενώ υπάρχει ήδη ανοικτό.
    Φυσικά όταν δημιούργησες ένα θέμα με τίτλο Απορία.

Το θέμα κλείνει ως spam

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.