Απορία σχετικά με διακοσμητικά παιχνιδιού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elpidoforos1961, 27/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

Παρακαλώ να μου διευκρινίσετε σε ποιο/α δρώμενο/α δόθηκαν τα διακοσμητικά με την διακριτική ονομασία «εορταστικό δέντρο 2011» και «μπαλόνια γενεθλίων», προκειμένου να συμπληρώσω τις λίστες των διακοσμητικών που έχω στην κατοχή μου, από ενάρξεως του παιχνιδιού μέχρι σήμερα. μετά την επισταμένη έρευνα που πραγματοποίησα στο διαδίκτυο, δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό. δεδομένου ότι τα παραπάνω διακοσμητικά ανταλλάσσονται κανονικά στο δρώμενο «πάρε-δώσε», λογικά κάποιοι παίκτες πρέπει να είναι κάτοχοί τους.

υ.γ. εάν μπορείτε να μου πείτε και την παλαιότερη ονομασία του διακοσμητικού «καροτσοδρομείες» θα σας ήμουν ευγνώμων.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Είναι παλιά διακοσμητικά και δεν υπάρχουν συχνές ερωτήσεις γι αυτα
    Δεν γνωρίζουμε που και πότε έχουν δοθεί

3. elpidoforos1961

Από την έρευνα μου πάντως, τα συγκεκριμένα διακοσμητικά δεν έχουν δοθεί σε κανένα δρώμενο του παιχνιδιού. Μάλλον έχουν δοθεί ως έπαθλα σε διαγωνισμούς από διάφορα fansite.

4. .*Hazel*.

Ίσως έχεις δίκιο.
    Δεν μπορούμε εμείς όμως να απαντήσουμε με πιθανότητες, από τη στιγμή που δεν έχουμε συχνές ερωτήσεις που να αναφέρονται τα διακοσμητικά αυτά :)

5. elpidoforos1961

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Παρακαλώ να κλείσει το θέμα.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.