Απορία για client και υψηλές απαιτήσεις συστήματος ΗΥ.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την melita, 22/8/26 στις 12:25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα, διάβασα το προηγούμενο σχόλιο του χρήστη giannis58 για την δυσκολία εισόδου στην φάρμα, είχα και εγώ σήμερα μετά της 01:15 περίπου που προσπαθούσα να μπω και κολλούσε στο 28% έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και στην συνέχεια ενώ έβαζα όνομα χρήστη και κωδικό όσο και να πατούσα το κουμπί είσοδος έδειχνε να μην ανταποκρίνεται, όταν με τα πολλά πατήματα έπιασε τελικά μπήκε στην φάρμα.
    Έχω επισημάνει πριν 6 περίπου μήνες εδώ ότι ήταν για μένα τουλάχιστον αρκετά βαρύ για τον ηλ. υπολογιστή μου και με βάση της φωτογραφίας που είδα στην απάντηση της thumbelina

η εφαρμογή στην προηγούμενη έκδοση 1.3.3 ήταν μόνο 70ΜΒ περίπου και τώρα στην 1.3.9 είναι σχεδόν η διπλάσια στην εγκατάσταση.

Επίσης η δέσμευση Μνήμης του client είναι πάντα στα 800-900 ΜΒ.
    Από browser ούτε να το σκεφτώ να μπει, θα περιμένω όλη την ημέρα να ανοίξει η φάρμα.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάθε εφαρμογή έχει και τις απαιτήσεις που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Θα σου πρότεινα, όταν ανοίγεις της εφαρμογή να περιμένεις 2-3 λεπτά πριν κάνεις login, μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση που πρέπει να γίνει και μετά να μπεις.
    Μπορείς να δοκιμάσεις από Opera που είναι πιο απλός και γρήγορος browser.
    Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

3. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Κατέβασα και τον opera να δοκιμάσω, εντάξει θα το δεχτώ για της απαιτήσεις της εφαρμογής, απλά ήλπιζα σε μια πιο lite έκδοση της.
    Καλή συνέχεια.

Edit: και με τον Opera τα ίδια και χειρότερα, το παίρνω απόφαση είμαι καταδικασμένη, κόλλησε και ο υπολογιστής μου.... :(

Τελευταία επεξεργασία: 22/8/26 στις 23:45
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ο υπολογιστής σου προφανώς είναι παλιός.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.