Απορία για το δώρο του επιπέδου 90

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dsazxcv, 20/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dsazxcv

dsazxcv Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά.

Έχω φτάσει το 90οστό επίπεδο και έχω επισκεπτεί τον σγουρομάλλη για 5 συνεχόμενες ημέρες, αλλά δεν έχω πάρει το δώρο που διαφημιζόταν από τα προηγούμενα επίπεδα. ???

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το συγκεκριμένο δώρο το παίρνεις μόνο μία φορά αφότου ανέβεις στο 90ο επίπεδο.

3. dsazxcv

Συγνώμη, από την απάντησή σου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...

Πριν μερικές ημέρες (περισσότερες από 5) ανέβηκα στο 90ο επίπεδο, επισκεπτόμουν τον σγουρομάλλη κάθε μέρα, και δεν έλαβα το συγκεκριμένο δώρο.

4. -*thumbelina*-

Το μεγάλο δώρο το παίρνεις μόλις μπεις στο 90ο επίπεδο. Μπορείς να μου δώσεις το id σου για να το ελέγξουμε;

5. dsazxcv

ID : 4966135

6. -*thumbelina*-

Στις 13-04-2015 στις 10:45 έλαβες το μεγάλο δώρο απο τον Σγουρομάλλη αφού μπήκες στο 90 επίπεδο. Το δώρο ήταν 2 μαρμελάδες κολοκύθι, 2 μπισκότα ανανά και ένα μπόνους 50% παραπάνω πόντους εμπειρίας για 24 ώρες.

7. dsazxcv

ok. Σ'ευχαριστώ

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.