Απορία για μονοήμερο αποκλεισμό από το φόρουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την spammer, 18/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. spammer

spammer Ανερχόμενος συντάκτης

Αν μπορείτε πείτε μου τον λόγο που αποκλείστηκα για 1 μέρα για να μην τον επαναλάβω. :) Διπλοπόσταρα, αλλά, στη συνέχεια διέγραψα τα ποστ διότι θυμήθηκα τον κανόνα για το διπλοποστάρισμα.

Edit: Τώρα είδα στις προειδοποιήσεις μου ότι έκανα δύο παραβιάσεις. Η μία απότι κατάλαβα πρέπει να ήταν το διπλοποστάρισμα διότι πρόλαβα τελικά να διαγράψω μόνο το ένα επιπλέον μου ποστ από τα δύο. Αν η μία ήταν το διπλοποστάρισμα ή άλλη τι ήταν;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

Τελευταία επεξεργασία: 18/9/15
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τον λόγο για τον οποίον αποκλείστηκες μπορείς να τον δεις στις ειδοποιήσεις σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

Αρέσει στον/ην spammer.
  3. spammer

spammer Ανερχόμενος συντάκτης

Λέει μόνο ότι Your post in the thread Το στέκι μας was deleted. Δε λέει τον λόγο!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όπως σου είπα για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.